Backstabbers


2011-04-19 @ 13:19:18
Det har alltid varit något slags hemlig regel, speciellt mellan tjejer, att man inte får berätta något för någon annan. Vissa tjejer tolkar dock denna regel på fel sätt, och ser det istället så att man får snacka skit om vem man vill så länge inte personen får reda på det. Alla andra får veta precis allting, men om någon berättar för den det handlar om så är denna någon en jävla fitta, falsk och borde uteslutas fullständigt från allt socialt liv. Den får troligtvis också höra att den går bakom ryggen som berättar. Rätta mig om jag har fel, men är det inte personen som snackat skit som går bakom ryggen?

"Du är min bästa vän, du är så fin, du är det bästa jag har, jag älskar dig" Det är alltför många som säger en sak till dig, men något helt annat när du inte är med. Har du tillräckligt bra vänner får du förr eller senare reda på det och då kommer du ångra att du släppt in personen i ditt liv. Tro mig, det gör jävligt ont när ens nära inte är som man tror.

90% av alla backstabber's är personer som tar mest plats. Som hörs mest, syns mest, som älskar centrum och gör allt för lite uppmärksamhet. Som ägnar sig för mycket tid till att se bra ut och för lite tid att vara en bra människa. Fjortisar med andra ord. Varför? För att alla människor är programerade att automatiskt bli intresserade av att lyssna när någon säger dåliga saker om någon annan, skitsamma om du inte vet vem personen är eller om det är din bästa vän, vi lyssnar alla lite extra när någon snackar skit. Detta utnyttjar backstabber's för några minuter i rampljuset, alla ögon och öron koncentrerade på just dom. Patetiskt.

Jag undrar om det är lika roligt när du fått vara stjärnan en liten stund, men i publiken står en riktig vän som inte tänker hålla käften. Är det roligt när alla fått veta vilken falsk liten människa du är och ingen längre vågar öppna sig för dig, när ingen längre har någon lust att umgås med dig. Alla ögon kommer definitivt vara på dig, alla blickar kommer följa dig där du går, alla munnar kommer nämna ditt namn. Men denna gången är du inte någon stjärna. Kommer du njuta även av den uppmärksamheten, eller kommer du ångra att du öppnade din stora käft från första början?

Det finns två olika backstabber's; de som snackar skit, och de som hör folk snacka skit utan att säga ifrån. Det är helt enkelt så att det finns saker man inte får berätta och sedan finns det saker man inte får hålla hemligt. Om någon snackar skit om din kompis har du alltså två val; Antingen nickar du tyst och håller det för dig själv, eller så säger du ifrån och berättar för din kompis. Du hade nog själv velat veta om någon du trodde var din vän egentligen var en falsk idiot.
Jag är ledsen Rihanna, du kan sjunga "I love the way you lie" miljoner gånger, vi kommer aldrig bli två om den saken.

googlebild






Kommentarer
Postat av: olliz

true.. true..

2011-04-19 @ 21:53:55
URL: http://liviaj.devote.se
Postat av: juliahamn

gilla texten!

2011-04-19 @ 23:56:54
URL: http://juliahamn.blogg.se/
Postat av: olliz, igen.

svar; Vill du prata om det? finns för dig älskling

2011-04-20 @ 12:19:24
URL: http://liviaj.devote.se



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback