Det finns dom som har det värre än du själv


2011-08-29 @ 15:18:49

Du vaknar på morgonen och oroar dig för att ditt hår ska se dåligt ut eller vad du ska ha på dig, medan andra barn vaknar varje morgon och undrar om dom kommer få någon mat idag eller om dom ens kommer leva imorgon. Du gnäller för den äckliga maten dina föräldrar lagat till dig, medan andra barn skulle gråta av lycka för att ens få mat dagligen. Ja, det finns barn som säljs och utnyttjas av rika gubbar. Det finns barn som svälter ihjäl eller dör av sjukdomar vi i Sverige inte ens behöver oroa oss för. Det finns barn som dricker smutsigt vatten och som tvingas delta i krig. Tusentals barn drömmer om det liv du gnäller på.

Istället för att köpa en tröja för 249krnor, när du redan har 200stycken, så kan du gå in på Unicef.se och ge dom där 249kronorna till barn som behöver dom bättre. För dig är några kronor ingenting, men för dom är dina pengar värda allt. Dom får vaccineras, dom får mat, gå i skolan och dom får tryggare väg till och från skolan. Dom får en framtid.






Kommentarer
Postat av: Jessie

Hej! jag har kollat din blogg ett bra tag och jag gillar den.. men en sak förstår jag inte.. du är så sjukt smal och ändå har så stora bröst?? de brukar ju inte vara så, så tänkte om du har något bra tips på vad man ska äta och hur man ska träna för att få sån fin kropp som du? =) kram!!

2011-08-29 @ 16:10:07
Postat av: elin - ellieeees.blogg.se

Asså bella du är så söt när du lägger ut sånt där :')

2011-08-29 @ 17:27:11
URL: http://ellieeees.blogg.se/
Postat av: emmaronjaa

Haha oj. Jo det var det jag menade. Puss!

2011-08-29 @ 19:08:21
URL: http://emmaronjaa.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback