Frågor & svar


2011-08-29 @ 19:24:26


Svar; Oj, tack så mycket! :) Jag tycker inte jag har större bröst än någon annan haha, men jag vet ju inte hah. Ärligt talat...jag tänker inte alls på vad jag äter. Jag äter det jag är sugen på, även om det blir skräpmat två dagar i rad så bryr jag mig inte, jag äter bara sånt jag tycker är gott. Är även en riktig gottegris så har svårt att hålla mig ifrån godis och sånt. Nu har jag inte tränat alls på ett bra tag, har haft ett flertal anledningar till det, men jag ska börja igen. Angående brösten så hade jag ungefär C-kupa förut, men när jag blev gravid växte dom superfort upp till DD-kupa. Har blivit tillsagt att dom ska gå neråt igen men dom fortsätter växa. Rekommenderar definitivt inte att bli gravid, det var ett helvete! Det jag rekommenderar mest är att träna som du orkar, ät det du är sugen på och se på dig själv med en nöjd blick :) Kram.



Svar;
Nejnej absolut inte, jag dricker i stort sett aldrig och när jag väl gör det så blir det inte mycket. Ja, det gör hon. Kram :)






Kommentarer
Postat av: RedCandy

Sv, Tack så hemskt mycket. =D

2011-08-29 @ 21:47:25
URL: http://redcandy.blogg.se/
Postat av: elin - ellieeees.blogg.se

nawwww...men jag menar vem tycker inte synd om såna barn? Klart man lider med dom. Och tanken av att bara om varje människa skulle skänka en krona var, så skulle det hjälpa dom..det är fan sjukt!

2011-08-29 @ 22:28:21
URL: http://ellieeees.blogg.se/
Postat av: lisa

wowowoooow vänta nu är du gravid? om du skulle vilja göra ett inlägg om det skulle det vara bra, för det känns som om jag har missat någonting här haha :) kram

2011-08-29 @ 23:57:43



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback