Kommer köra på 2 stycken samtidigt


2011-08-13 @ 17:58:14
Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.


Tog den nu för jag är så snäll. Haha.

- Jag är väldigt naturlig av mig. Alltså är jag bajsnödig så säger jag det rakt ut och tycker inte det är något konstigt med att behöva bajsa, alla gör det ju? Är jag hungrig så gnäller jag tills jag får mat.

- Något utav det äckligaste jag vet är när någon har hål i strumpan så en tå sticker ut, då blir jag spyfärdig och tvingar alltid personen att ta av sig strumpan.

- Mitt humör styr mitt liv. Har jag en bra dag så är jag positiv till allting och smittar av min glädje på alla runtom. Har jag en dålig dag vill man däremot inte vara med mig haha.

- Jag tycker det är jätteirriterande när någon snarkar eller andas väldigt högt när man ska sova, vill bara gå och hålla för näsan på människan.

- En sak som många inte tror, är att jag är otroligt känslig. Jag visar det inte, men jag är verkligen det. Om någon sviker eller ljuger så tar jag jättejätteilla upp och kan må dåligt över det hur länge som helst.

- Jag önskar att ingen någonsin uppfunnit cigaretter. För nej, det gick inte så bra för mig att sluta. Jag blir nästintill deprimerad när jag inte har några cigg och tycker att hela världen suger.

- Jag hatar när folk "håller på" via msn. När en kille skrev att jag skulle skita i min pojkvän osv så berättade jag för han vad jag skulle göra med honom om jag såg han...tvingat honom äta sig avhuggna minisnopp osv. Jag blir jättearg verkligen.

- När jag inte mår bra så gråter jag inte, utan jag håller det inom mig jättelänge. Sen såfort jag är ensam så gråter jag mängder bara jag hör en halvsorglig låt.

- Jag tror på spöken/andar. Hatar folk som skrattar åt sånt, har varit med om alltför mycket för att inte tro på det.

- Skor är inte något man köper, det är en jävla livsstil. Mina skor är mina små babies och jag blir vansinnig när mamma kastar mina små trasiga älsklingar!

- Jag ska pierca näsan. Nej jag ska inte ha en liten fjortispärla, jag ska ha en liten ring på vänster sida. Sååå snyggt!

- Längtar ihjäl mig till jag får (och har råd) tattuera mig.

- Jag älskar att sova.

- Ett ord; Gosedjursberoende.

- Jag älskar att vara kär, det är världens underbaraste känsla!


Day 01 – your favorite song






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback