Julklappstips


2011-12-04 @ 23:14:42

När jag och mamma var på stan igår så fick jag syn på detta inne på H&M. Självklart tog jag ett och läste. Min kära mamma känner mig så pass väl att jag inte behövde säga vad jag tänkte. "Ska vi ha ett?" sa hon med ett leende och jag kände hur hela mitt ansikte lyste upp. "Hon är väldigt mycket för sånthär" förklarade mamma för tanten i kassan. "Det är därför vi är Världsföräldrar också, det är värt att göra både sin dotter och en massa andra barn lyckliga", tanten höll såklart med om vad mamma sa och log åt mig.

Jag håller med mamma, det är verkligen värt det. Detta kostade 49 kronor och för dessa ynka kronor får 13 barn skolböcker & pennor. För oss är 49 kronor pengar som går till godis, cigaretter eller något annat idiotiskt och ytterst onödigt. För dom är 49 kronor ett steg mot en ljusare framtid.

Gå in på UNICEF.se och klicka er in i Gåvoshopen. Där finns det massor utav saker som du kan köpa för att rädda liv.







Kommentarer
Postat av: emmawaernholm ©

sv: Hihi självklart skulle jag kunna göra det! :) aldrig fotat par förut dock så vet inte riktigt hur bilderna kommer bli, hehe. Men kan se om jag kan någon helg framöver? Helger är lättast för då är det ljus ut osv :) kram!

2011-12-05 @ 06:35:22
URL: http://emmawaernholm.blogg.se/
Postat av: leeeeeea

sv: det förstår jag! :)

tack bellis, detsamma♥

2011-12-05 @ 08:12:50
URL: http://lleeaa.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback