Sverige och rasism


2011-12-19 @ 10:11:21
Patrioter blir nedslagna, varför? För de kallas för rasister. Då undrar jag vart dessa idioter som kallar en patriot för rasist varit under de åren vi andra suttit i skolan? En patriot känner en stor kärlek och lojalitet till sitt fosterland, men det betyder inte att patrioten ser ner på någon annans land. Det är stor skillnad på att älska sitt eget och att hata någon annans. Jag älskar mitt land, jag skulle inte vilja bo i något annat land. Jag tycker att Sverige är ett otroligt vackert och bra land. För det så ser jag inte ner på någon som kommer från Bosnien, Japan, Irak eller USA. Jag ser ner på personligheter, inte ursprung. Är någon en idiot så är det en idiot vare sig personen är svart eller vit.

Sverige däremot är alldeles för snällt. Vi har för snälla straff, vi släpper in fler invandrare än vad vi har råd med. Nu säger jag inte att det är dåligt att vi släpper in någon, tvärtom så tycker jag att det är jättebra så andra människor kan få en chans att börja om i vårat vackra avlånga land. De människor som arbetar, betalar skatt och inte ställer till med bråk är mer än välkomna. Men jag tål inte människor som bara försöker göra livet surt för andra genom att slåss, genom att råna, genom att våldta eller överhuvudtaget ställa till med skit. Dom borde, oavsett hudfärg, slängas ur landet med käften före.

På vissa skolor får man inte sjunga på Sveriges nationalsång eller hissa Sveriges vackra flagga, för det är tydligen kränkande för andra. Har man en tröja med en svensk flagga på så blir det ett jävla liv och man är rasist. Men jag vet många invandrare som tatuerar sin flagga på kroppen, ska jag se det som kränkande och att dessa människor ser ner på mig för att jag är svensk? Det låter ju inte klokt.

Dessutom verkar många tro att det bara är vi svenskar som kan vara rasistiska, vilket är fel. Jag har fått höra att jag är en "svennejävel" (vilket är detsamma som att kalla någon blattejävel) och fått spottat i ansiktet att man hatar Sverige och dess befolkning. Är då inte detta mer rasistiskt än att nynna nationalsången?

Jag förstår att många väljer att fly till Sverige när deras eget land krigar. Jag förstår att man tar med sig familjen och drar, utan att tänka på att packa ner varenda liten sak hemifrån. Och jag förstår att man inte kan lära sig svenska språket på en dag. Jag tycker det är helt fantastiskt att Sverige väljer att ta emot så många flyktingar, att man vill ge alla människor en chans. Men jag förstår inte hur någon som fått hela sin familj räddad från ett liv i krig och död, kan stå och säga att man hatar Sverige.

Ultima Thule - Jag älskar mitt Sverige. Skriv gärna en kommentar om ni tycker att denna är rasistisk, för jag trodde den var det först för något år sedan och frågade mina vänner som lyssnade på den om de var rasister. Men den handlar bara om kärleken till fosterlandet, ingenting annat.






Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag kan gå och tänka på sådant här men aldrig få ner det i skrift på ett bra sätt. Det är du där i mot väldigt duktig på!

2011-12-19 @ 16:56:45
URL: http://faanniy.blogg.se/
Postat av: Daniella

Fan vad bra skrivet! Håller med totallt! :)

2011-12-19 @ 19:31:51
URL: http://dseventing.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback