3 underbara dagar med dom bästa!


2011-07-27 @ 23:32:30
I måndags blev det inte mycket bilder, vi sprang runt i regnet och gick igenom en jäkla massa affärer (kände som tio miljarder femhundra sjuttiofyra, typ). Jag lyckades få skoskav över hela fötterna (ja, båda två) så jag har fått gnälla ut ordentligt också, that's nice. Var ruggigt trötta när vi kom hem, bil i 4timmar och sen runt på stan ytterliggare ett par timmar, då är man så nära död man kan.

I tisdags tog vi djurgårdsfärjan till grönan och var där hela dagen, hälften av oss var "lite" karusellrädda så insane och fritt fall fick vänta tills nästa år höh :( Jag gick dessutom runt och mådde illa nästan hela dagen vilket var lagom roligt att upptäcka när man hänger uppochner i en karusell. Ännu tröttare den kvällen.

Idag har vi städat lägenheten och åkt förbi Nyköping för shopping, hittade faktiskt en del som ni får se imorn hihi. Gjorde fint hos mormor&morfar och sen åkte vi hem.




Skrattade helt grymt åt alla bilder från skrattkammaren, tror jag väckte hela kvarteret om jag ska vara ärlig.


Har haft tre helt galet fina dagar med världens bästa vänner/pojkvän/mammis, borde bli tradition för oss alla ;) Nu ska jag mysa med min man, godnatt!






Kommentarer
Postat av: THILDA

Fina bilder <3

2011-07-28 @ 18:05:32
URL: http://thilddakarlsson.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback