Detta är en vidrigt sjuk människa


2011-05-31 @ 10:20:11
Kolla på videorna, jag är övertygad om att någon psykisk störning är grunden för hur hon behandlar sin adopterade son. Man gör inte så, blir så jävla förbannad av att se sånt, det är äcklade hur vissa personer beter sig. Sätt in henne i isoleringscell på livstid och låt henne inte träffa någon. Mata henne bara med tabasco-sås och vill hon duscha får hon göra det iskallt. Usch det är så hemskt.

Ändå händer det värre saker runtom i världen precis hela tiden, barn säljs som sexslavar, dom tvingas prostituera sig, ben knäcks på dom bara för att de ska kunna sitta helt förstörda och tigga pengar i tempel och på gatorna. Ögon rivs sönder, armar och ben bryts, våldtäker sker hela tiden, deras familjer säljer dom till pedofiler där de sedan tvingas leva resten av sina liv som instängda hemmafruar&sexslavar. De svälter, törstar, misshandlas grovt. Hela världen är mycket väl medvetna om vad som pågår i andra delar av världen, men inte ens hälften bryr sig tillräckligt mycket för att lyfta ett finger och hjälpa till. Några enstaka kronor, några kronor ni lägger på onödigt skit, det kan ni istället skänka till bättre behövande som istället får mat, mediciner, skolor och en framtid.
Sluta vara så egoistiska nu, gör några enkla klick och hjälp någon. Dom behöver er alla. Gå in på Unicef.se och var stolt över dig själv varje dag.







Kommentarer
Postat av: sanna

så jävla störd! Det bara kliar i kroppen, ta hit henne ska jag skjuta henne.. mooorrrr. Nemen blir galet irreterad!!



Kram :)

2011-05-31 @ 15:55:14
URL: http://sasasanna.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback