Grymt duktig tjej!


2011-05-25 @ 12:32:57
När jag gick in på bloggen idag så hade jag fått en superfin kommentar utav en jättesöt tjej. Under tiden jag läste kommentaren satt jag bara och log, och kan fortfarande inte få ner mungiporna. Upptäckte sedan att hon är helt otroligt duktig när det gäller musik, och hennes låt spelas nu om och om hemma hos mig. Att det dessutom är en av mina absoluta favoritlåtar gör det ju bara ännu bättre, eller hur?

Lyssna på henne själva, grym är vad hon är!


För att komma till hennes blogg klickar ni enkelt här







Kommentarer
Postat av: Annathea

sv; gud vad glad jag blir! :D vad kul att du gillade den så mycket! förhoppningsvis så kommer det fler videosar, om fler folk gillar det! jag ska försöka börja ta åt mig av allt det posetiva som folk säger om mig och skita i allt det negativa! guud, jag blir helt rörd av att du gillade den så mycket! bara jag kan göra någon glad, så är jag glad en hel dag! ha det så JÄTTEBRRA! kram! :D

2011-05-25 @ 15:03:29
URL: http://annatheas.blogg.se/
Postat av: Annathea

sv; btw, en liten kul grejj, det är faktiskt din pappas gamla gitarr jag spelar på ;) din pappa och min pappa känner varandra rätt bra, så vi fick köpa den av honom för några år sen ;) hahah, kom på det nu!

2011-05-25 @ 15:05:15
URL: http://annatheas.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback