Sitter hemma med bästis


2011-11-29 @ 16:44:56
Vi kollade igenom en massa gamla fotoalbum för några dagar sen, helt sjukt hur små man varit, och att det snart gått 16år sen vi blev bästa vänner är också helt galet. Bästa vänner sen vi var två små pluttiga ett-åringar, spenderat så himla dagar tillsammans. Alla mina absolut bästa minnen är med Jennie, eller dom flesta minnen jag har överhuvudtaget. Från småbus när vi var små skitungar till tonårsproblem. Det har liksom alltid varit vi, genom skratt och genom tårar. Vad som än har hänt så har vi aldrig varit ensamma -vi har alltid haft varandra. Och så hoppas jag att det förblir. Hon är min absolut bästa vän i hela världen, den jag berättar allt för, personen jag vill prata med när jag är ledsen och personen jag ringer för att berätta något roligt som hänt. Vi delar allting, så har det alltid varit. Utan henne skulle jag inte klara mig en endaste sekund, hon är min själsfrände


På första bilden är det jag med randig klänning och Pennie med rutig, sen är det jag med handduk och Pennie som är nakenfis






Kommentarer
Postat av: Lillasyster sabina :)

När ska jag komma på fredag? :) ♥

2011-11-29 @ 21:00:54
URL: http://sabinatheaolivia.blogg.se/
Postat av: din jenniepennie!<3

Säger detsamma till dig bellis!

Från ett år till en evighet, det har alltid vart,är och kommer alltid vara du och jag bästa vän!

Alla min bästa dagar genom livet är tillsammans med dig, alla mina bästa minnen, och som du sa, alla minnen och dagar är med dig,så länge jag kan minnas.

Du är min allra bästa vän, den jag litar mest på,den jag kan säga allting från himmel till jord till och jag vet att de stannar mellan oss två.

Lovar dig att jag aldrig lämnar dig, aldrig någonsin, för du är luften jag andas,min glädje i livet, och utan dig vid min sida orkar jag ingenting. Du är min sol,min egna sunshine!

Du känner mig från topp till tå, du vet precis hur jag tänker och hur jag känner utan att jag behöver säga ett ord. Jag älskar dig mest syster och bästavän, forever you and me togheter!

Du är min SOULMATE!<3

2011-11-29 @ 22:27:06



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback