Tar igen det sista


2011-11-07 @ 08:46:23
9: Gammal och ny bild på mig själv



10: En snygg person

Helt ärligt så visst, det finns snygga killar, men i mina ögon finns det ingen snyggare eller finare än min egen pojke.


11: Msn profil bild



12: 5 mål i livet
Klara av skolan, arbeta som volontär, tjäna tillräckligt med pengar för att kunna skänka,få se mina barn växa upp lyckliga och dö utan någon ånger.


13: Finaste bild du vet

Alltså, det är inte just själva bilden, utan det är känslan när jag ser den. Jag och mina bästa vänner som alltid ställt upp, älskar alla bilder som får en på glatt humör.


14: Finaste citat du vet
Jag vet inte, nu låter jag värsta "omg jag är tieieiep såå braah hihih bääwst" men jag gillar vissa citat jag hittat på själv. Som t.ex. "dö inte för dom du hatar, lev för dom du älskar" , "jag tänker aldrig att livet varit dåligt, jag tänker att jag sparat det bästa till sist" och "from the beggining and until the end, you'll always be my best friend". För ja, det är faktiskt jag som kommit på dom, sen kommer alla jävla fittwannabe's och snor skiten. That's life.


15: En bild som för mig betyder kärlek

Att kunna bråka, men lösa det pga att kärleken är starkast.


16: En bild som alltid får mig att le

Ni som inte känner mig så bra ser det nog inte, men ni som känner mig ser i mina ögon att jag ser helt överlycklig ut, superstolt och full i fan. Som en liten unge som fått leksaken det tjatats om i månader. Alltid jag, Jennie och våra underbara idéer!






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback