Fråga & låångt svar


2011-09-28 @ 16:58:31



Svar;
Hej, tack så jättemycket för alla fina komplimanger, blir superglad ska du veta! :')
Vårat förhållande är inte perfekt, vi har haft en hel del problem som vi lyckats ta oss igenom. Och vi har mycket onödiga tjafs, dagligen nästan, men vi håller ihop och ja vi är faktiskt lyckliga :)  
Men det som jag tror stärkt vårat förhållande mest är alla småsaker vi gör tillsammans/för varandra. När vi tjafsat brukar vi t.ex. prata ordentligt och sedan göra något mysigt som att laga middag eller bada. Vi säger dagligen allt som vi tycker om med varandra, gör frukost på sängen och hittar på roliga saker. Och tro det eller ej men faktum är att vårat förhållande har blivit mycket starkare tack vare alla dessa saker som man annars ofta tar för givet, som att säga "va fin du är idag älskling" när man kommer hem. Det är småsaker som påminner en om varför man älskar varandra så mycket!

Åh, det där känner jag, tyvärr, igen mig i. Jag och Felix hade det helt okej oså i början, men han "tofflade" för en annan tjej något så enormt (jag menar absolut ingenting illa när jag säger så!) och jag förstod nästan direkt att han inte riktigt kommit över henne. Han hade tyckt om henne i flera år och det är svårt att bara släppa vilket jag förstod, jag hade ju tyckt om en annan så länge tidigare och visste hur svårt det var. Men jag stannade med honom och lät honom ta sin tid, jag visste ju att han skulle ju inte vara med mig om han inte ville. Det var jobbigt för mig, men jag tyckte så himla mycket om honom och visste att det kunde bli något bra mellan oss om jag höll kvar.

Jag förstår att du vill ha kvar din pojkvän, och att det är jobbigt just nu. Du måste först och främst prata igenom det ordentligt med honom, om han fortfarande älskar dig eller om det är så att han bara har känslor för henne? Jag tror nog han älskar dig eftersom han stannar hos dig, men han kanske bara inte riktigt släppt taget om den här andra tjejen. Visa honom att du verkligen vill ha honom, gör såna här småsaker som jag pratade om, jag vet ju inte hur han är som person men som jag sa det hjälper jättemycket. Riktiga myskvällar med tända ljus och skumbad, bara ni två som ligger och pratar om allt mellan himmel och jord -det är underbart och något som hjälpt oss en hel del. Det måste vara superjobbigt för dig att han fortfarande tänker på sitt ex, man vill ju att ens pojkväns tankar ska vara på en själv såklart. Men det är nog svårt för honom att bara släppa på en sekund, det är något ni tillsammans måste jobba på. Så länge ni älskar varandra så kommer ni att klara det, det lovar jag dig!

Det blev ett väldigt långt svar, men det var svåra frågor och jag försökte svara så gott jag kunde. Om du vill prata mer får du gärna lägga till min msn eller mejla mig på iizabellethorner@hotmail.com !

 

Många stora kramar till dig och jag önskar dig all lycka fina du







Kommentarer
Postat av: Nathalie

Gud vad jag älskar din header!!! Den är sjukt fin!

Vad fin blogg du har :D

2011-09-28 @ 20:49:01
URL: http://nuueey.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback