Saker jag hatar/stör mig på (bitch-humör, läs inte om du tvunget ska ta åt dig)


2012-04-23 @ 16:48:28
x Bombshell-bhar (stavas det så?). Fina i affären, ser ut som skit på. "Hej jag gillar att kunna slicka på mina tuttar bara genom att räcka ut tungan"......fint.

x
Löshår. Det är fult, slitet och 99% av gångerna ser det inte äkta ut. Alls. Och nu behöver inte alla idioter komma och ba "åååh så du tycker jag är ful i det här uuuh lalalla" för det är inte människorna som är fula, det är barbies avklippta hår ni har på er. Skaffa tupé om ni har så dåligt med hår på skallen. Erat vanliga hår är ju superfint, varför förstöra och se ut som en mördbultad hollywoodfru?

x
Folk som snackar skit om någon och sedan umgås med den. Antingen så tycker du inte om den, och låter den och resten av världen veta varför, eller så håller du käften och umgås med fanskapet. Man säger inte "hon är så jävla falsk, jag hatar henne" och sedan lägger upp bilder på er tillsammans på typ blog eller facebook och ba "du är så fin, puss puss". Hard to get?

x När människor tror att dom är äldre än vad dom är. "Lilla gumman, du kommer också förstå en dag" som om dom var 94 bast och hade levt hela livet, när dom i själva verket är...14?

x Små tjejer (ca 13 år) som tror att dom är sexigast på jorden. Bara för du vickar på arslet betyder det inte att du har ett.

x Att få höra "lugna ner dig" när jag är  arg. Det ger mig mördarkänsla och jag vill strypa människan.

x Logga in på facebook och mötas av 45965 halvnakna tjejer.

x Det faktum att dom flesta tjejer tror att sex är något coolt som man får status om man har. Nej, det är inte okej att vara 14 år och ha haft sex med 43 människor. Det enda som händer är att du får könssjukdomar, blir kallad slampa och människor kommer tro att du bara är ute efter sex.

x När jag visar klart och tydligt att jag inte har någon lust att prata/skriva/lyssna och folk ändå bara maler på, blir psyksjuk.

x Players. Jag är kär i dig...och dig...och dig... helloooo schizo.



Okej nu har jag fått vara otrevlig och onödig. Tack.






Kommentarer
Postat av: julia

håller med dig bella!

2012-05-01 @ 11:17:35
URL: http://juliafalknilsson.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback