Ibland måste man få säga "vänta, jag ska bara skita"


2012-02-29 @ 21:35:34
Har tänkt på det här med förväntningar på tjejer och killar. Och vad man sedan viskar bakom ryggarna om någon är annorlunda.
Killar som gråter = bögar/töntiga/omanliga. -hur idiotiskt är inte detta? ALLA människor har känslor och alla har lika stor rätt till att visa dom. Ändå är detta en jäkligt vanlig sak man hör. Typ "han grät då, så bögigt". Personligen faller jag tio gånger hårdare för en kille som kan gråta.

Sen en tjej som gillar större kläder, baggystil liksom, då är man okvinnlig. -Det har jag fått höra när jag gått i långa, pösiga shorts, stor t-shirt och mössa. Låt mig klä mig hur jag vill, jag tar på mig det jag trivs i precis som du? Fjantigt.

En kille förväntas försvara och slåss för sin flickvän, annars är han en mes eller dålig pojkvän. - Skulle min pojkvän ens tänka tanken på att börja slåss skulle han åka ut med huvudet före. En kille som slåss är för ointelligent för att kunna prata och vem vill vara tillsammans med en dum idiot?

En vanlig sak är att tjejer ska ha fin & fast röv, gigantiska tuttar och en minimal midja. -Alla killar vill inte ha en sån tjej, det tänker jag absolut inte påstå. Men för er som söker en sådan tjej råder jag er att gå till närmaste leksaksaffär och skaffa er en Barbie.

Och sen kommer vi till dom två naturligaste sakerna i hela världen: Ha sex och bajsa.

Killar som säger "jag är så jävla skitnödig" = roliga. Jaha, det var ju kul? En sak varenda människa gör dagligen i stort sett.

Tjejer som säger "jag är så jävla skitnödig" = äckliga. Det är tydligen inte heller kvinnligt att behöva gå på toaletten. Själv skulle jag aldrig säga "ursäkta mig, jag ska bara gå och pudra näsan, vart ligger damrummet?" utan är jag skitnödig så säger jag "skiter snart ner mig, vart är toaletten?". Men det är ju tydligen äckligt, så jag antar att vi allihopa är vidriga eftersom alla måste göra det ibland.

Killar som berättar om sexlivet = coola/förebilder/etc. Vad häftigt att du fick ligga, det är bara 75 miljoner personer om dagen som har sex. Du är verkligen unik.

Tjejer som berättar om sexlivet = horor/slampor/etc. Jag och mina tjejkompisar pratar om sex och sexrelaterade saker, det betyder inte att våra pojkvänner betalar oss 500 spänn i timmen.




Kanske bara är jag som uppfattat det så?






Kommentarer
Postat av: din jenniepennie

du har helt rätt bästis i allt du skriver! du är så duktig på att skriva och du är så klok! jag älskar dig mest puss<3

2012-03-01 @ 11:19:13



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback