Tack för ni spottar er själva i ansiktet, så slipper vi göra det åt er.


2012-01-09 @ 22:50:06
Jag blir så förbannad, rent av vansinnig. För jag är en såndär jobbig person som stör ihjäl sig på saker.

När man tittar runt på bloggar skriver massa brudar texter om hur mycket dom "älskar" sina vänner, tusentals ord om hur patetiskt det är att gå bakom ryggen på sina vänner eller på något sätt behandla dom illa. Dessutom blir facebook överbelastat av fjortisar som tycker att deras pojkvän är heeela deras vääääääärld för oj dom har känt varandra i tre hela dagar och shit det är ju längre än dom varit rökberoende. Och sen är dom ju så himla coola och stora för att dom köpt en bh i C-kupa (även om dom fyller ut med strumpor så är det ju sexigt liksom) och dom skryter stolt om att dom förlorade oskulden till någon random person som precis som alla andra skrattar åt dessa idioter. Sen är det tydligen jävligt sexigt när 13-14åriga tjejer klär av sig till underkläder och visar upp sig.
Det är inte killars fel att tjejer ofta ses som objekt, det är dessa brudars fel.


Jag kan inte säga hur det är i andra städer, men i skithålan jag kallar hemstad är det såhär det går till:


Tjej1 är kompis med tjej2 som blivit dumpad av kille1 för inte så länge sen och fortfarande är kär i honom. Tjej1 "stöttar" sin fina vän och säger massa saker om kille1, att han inte förtjänar tjej2 och blablabla. Tjej1 hade också en pojkvän,kille2, för typ två dagar sen, och lägger ut texter på sin blogg om hur jobbigt det är, att hon fortfarande älskar kille2 osv. Men som den fantastiska vän tjej1 är så håller hon på med kille1 trots att tjej2 ser allting. Som pricken över i:et tar även dessa fina människor av sig kläderna och hoppar i säng med varandra, utan att bry sig ett jäkla skit om vad kompisen känner. Bara för att göra allting ännu lite bättre så är tjej1 en glappkäft och kan inte hålla sin fula käft stängd utan snackar mycket om både den ena och den andra.
Sen får vi ju inte glömma standardparet, dom som varit tillsammans i flera år. Denna tjejs blogg överbelastas av alla kärleksfulla bilder och texter om hennes pojkvän, men han är inte en ängel jämt och hon säger att det inte finns någon kärlek kvar. Alla vet nu om vem flickvännen knullat, om pojkvännen vet? Vet inte, bryr mig inte. Tjejer snackar skit om en kompis "asssååå hon är så jävla ful o falsk", sen går hon till denna "kompis" och snackar skit om någon annan. Så håller det på, snackar om alla för att verka bättre själv.

Ni förstår vad jag menar hoppas jag. Jag ska sluta klaga på killar, för jag har insett att är det några som är riktigt jävla falska så är det fan i mig brudar. Jag är trött på att höra skitsnack från alla håll och kanter, jag är trött på att folk tror att man blir älskad för att man släpper en kille innanför byxorna och jag är så förbannat trött på att fler och fler börjar röka i hopp om att ses som tuff. Jag förlorade oskulden som 14åring och jag ångrar det varje dag, fick jag göra om det skulle jag varit oskuld när jag träffade Felix. Och jag började röka 2009, även detta har jag ångrat varje dag och försöker nu göra något åt.

En gång är ett misstag, två gånger en upprepning och tre gånger en vana. Nu kan ni ta era falska arslen och dra åt helvete, godnatt.






Kommentarer
Postat av: Robert

True Words Bella, det är Västervik vi bor i, det vet man inte vet om sig själva veta alla andra eller hur?;)

2012-01-11 @ 16:04:33
URL: http://alnes.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback