Dålig uppdatering, men inte haft något internet


2012-07-05 @ 21:29:26
Är hemma hos Felix och tyvärr så har dom bredbandsbolaget så har inte haft något internet till min dator (har fortfarande inget till min data, så snott Felix lite snabbt)
 
Idag har jag hunnit med att ha jobbat, varit sjuk, sovit, gått promenad med Felix, badat badkar och ätit jordgubbar. Ganska mysig dag ändå faktiskt. Nu ska jag ringa till Sandrisen lite och sedan gosa ner mig i sängen, pusshej!
 
 
Btw; Blev glatt överraskad över den fina responsen på mitt inlägg "Otrohet, dumhet och vänskaps-filen". Det är otroligt vilka fina människor det finns, stor fet kyss till er!






Kommentarer
Postat av: M O A H E L L S T R Ö M

Hej, jag är Sabinas bästavän. (om du undrar vem jag är haha) Jag vill säga att din blogg är grym, jag läser den dagligen, du beskriver allt så sjukt bra. Älskar den! Men jag undrar om du kan förklara hur man gör en egen design? Och om du kan göra flera videoinlägg oftare? Kram ♥

Svar: Hej, gud vad du är söt alltså, vad glad du gör mig! :) Människor som du får mig orka blogga även när man får inte elaka kommentarer, det bra överväger det dåliga.
Jag är inget proffs, men kan lära ut vad jag kan. Vad vill du veta? Kan börja med grunderna t.ex. text-saker och sådant? Säg vad du vill veta så svarar jag!

Klart jag kan göra fler videoinlägg, jag har bara inget bra filmredigeringsprogram att klippa ihop videorna i tyvärr men ska försöka fixa det så ska jag lägga upp fler inlägg! Kramar till dig♥
Isabelle L. Thörner

2012-07-05 @ 22:13:23



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback