Du har inga dåliga hårdagar, bara en jävligt ful frisyr


2012-06-03 @ 21:11:00
Jag kom och tänka på tjejer och hur mycket vi faktiskt klagar på allting med oss själva. Värst av alla är dessa modell-liknande skitsnygga brudar som inte gör annat än att klaga, bara för att folk ska säga emot. För när folk väl säger emot så ler dom bara lite hånfullt och man ser att dom tänker "fan vad jag är snygg".

Perfekta tuttar som alla killars blickar ständigt dras till, stora fina ögon som bara glänser. Deras vältränade kropp och alltid så noga utvalda kläder. Ändå klagar dom, högt och tydligt så att alla ska höra och säga emot. "Asså shiiit jag har gått upp asmycket typ, blivit värsta fet, måste fan banta!" bara för att alla ska säga att de gärna skulle byta kropp och att hon ser helt perfekt ut. Och sen har vi ju håret, alltid glänsade vackert, som taget ur en shampoo-reklam. Men dag efter dag hör vi dom gnälla på hur fult deras hår är och vilken dålig hårdag de har idag. Är det bara jag som verkligen får en extrem lust att se den jäveln rakt i ögonen, le och säga "Gumman, du har inga dåliga hårdagar, du har bara en jävligt ful frisyr"?

Hur kommer det sig att en pantad brud som Kissie hamnar långt före den genomsköna tjejen Ana-Gina på topplistorna? Varför vill man se en osäker wannabe-barbiedocka posa och gnälla över hur fet hon var förr, istället för att få sig ett gott skratt och må bra av att läsa om en humoristisk tjej med båda fötterna på jorden?

Jag säger inte att jag aldrig gnäller, för det gör jag absolut. Jag är en tjej så det ligger liksom i mina gener att gnälla lite då och då. Men får jag till sminket riktigt snyggt en dag så gnäller jag inte, får jag till frisyren skitsnyggt så är jag glad för det. Varför klaga om man egentligen är helt nöjd?

Så alla ni snygga tjejer som alltid ska gnälla över skitsaker: Håll käften. Tack för mig.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback