Tror jag har världens bästa läsare faktiskt, så himla fin!


2012-05-15 @ 17:57:01



Denna kommentar trillade in för lite mer än en vecka sen, men jag glömde helt bort att lägga upp. Brukar lägga upp såna här kommentarer för sedan när jag har en dålig dag och allt känns meningslöst så, tro det eller ej, brukar jag gå in och kolla på dom fina kommentarer som mina fantastiska läsare skrivit till mig. Jag har fått både kommentarer och mail ifrån underbara bloggläsare som överöser mig med komplimanger och berättar hur mycket min blogg hjälper dom, men ni måste förstå att ni hjälper mig också, väldigt mycket!

Det kommer alltid finnas haters, och någon gång ibland sätter sig en sådan framför datan och mår lite dåligt & skickar då iväg något elakt för att såra. Sådana kommentarer åker bort direkt, de är bara onödiga och tjänar absolut ingenting till. Men att logga in på bloggen och se att någon fin människa tagit sig tid för att skriva något och göra mig glad..då går mungiporna från öra till öra kan jag lova.

Jag vill tacka er, allihopa. Ni som faktiskt tar er tid att skriva någonting gulligt till mig, ni är guld värda. Jag blir otroligt glad och det är en underbar känsla när man kan hjälpa någon, bara genom att våga stå för sina åsikter och törs berätta om saker folk gärna mörklägger. Jag älskar er, det gör jag. Ni gör mig glad.








Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback