Jag har ingen ork kvar.


2012-11-17 @ 09:33:03
Jag vill blogga, men jag har liksom ingenting att blogga om just nu. Mitt liv suger at the moment så vad ska jag skriva om? "Hej idag mår jag skit och orkar egentligen inte gå ur sängen men tvingas gå i äckelskolan iallafall"? Nej tror inte det, det låter inte så bra. Jag kämpar på, men ibland räcker det ändå inte riktigt till och jag tappar både ork och lust, då bloggar jag inte helt enkelt. Förr var bloggen min ventil, jag skrev av alla tankar. Nu för tiden håller jag dom inom mig, hatar att visa min svaghet när ni förväntar er någon manisk marinettdocka som bara gör bra och glada saker. Inte någon som gråter i sin ensamhet eller funderar på att ge upp, det vill ni väl ändå inte läsa om? Eller jo många vill, för då blir det plötsligt mer intressant. En person som mår dåligt får andra att känna sig bättre, starkare. Men jag orkar inte vara den personen. Jag vill inte vara den personen.
 
Jag kan ta skit och jag kan ta smärta, för jag är van vid det. Men jag kan inte ta skit från mig själv, när jag ständigt smutskastar mig själv och sättet jag är på. Jag vill inte vara någon annan, men ibland är jag så jävla trött på att vara jag. Minsta lilla fel så straffar jag mig själv om och om igen tills tårarna väller fram som fucking Nilen ur ögonen. Jag är bara så jävla utmattad, så trött på att inte orka, så less på att inte vilja. 

Nu vet ni en liten del varför uppdateringen inte varit/är på topp, hoppas ni har förståelse att jag är i en tuff period just nu. Ni vet att jag älskar er kära läsare, men jag är inte alltid stark.






Kommentarer
Postat av: Meijacrazyy♥

Du är en så otroligt fin person. Du är fruktansvärt stöttande, du skriver peppande saker till oss läsare och man kan skriva till dig om sina problem. Jag känner dig inte speciellt men jag har skrivit till dig på mailen och du verkar sjukt snäll. jag känner att du är en sån person som stöttar när man behöver dig eller ah så.. Du är stark det vet både jag och alla andra dina läsare! Hoppas det blir bättre. Starka kramar till dig!♥

2012-11-18 @ 15:49:46
URL: http://meijacrazyy.devote.se
Postat av: :)

du känner inte mig, men du ska veta att jag uppskattar allt du skriver i din blogg. Du har fått mig att må bättre i mig själv. Och jag älskar det du skriver, så känn inte att du måste hålla något inom dig, snälla. Du är den bästa bloggaren bara så du vet :)

2012-11-18 @ 20:37:44



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback