HJÄLP?!

Jag har helt tappat all inspiration till att blogga, jag gör det bara av ren automatik och utan något egentligt innehåll. Förr fyllde jag bloggen utav åsikter, tankar, känslor och allt det där jag vill att ni ska ta del av. Nu får ni bara en massa bilder, och vissa tycker det är jättebra eftersom många gillar att bara kolla bilder. Men ni andra, ni som hängt med ett tag och faktiskt uppskattar när jag skriver långa texter... er känns det som att jag sviker. Förlåt för det.

Dom som känner mig vet att jag har åsikter kring i stort sett allting, jag är aldrig tyst utan har alltid någonting att säga till om. Men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om, det känns som om jag redan skrivit om allting som är av intresse. Har ni några tips på vad jag kan skriva om så skulle jag bli jätteglad, för just nu känns det bara som om jag bloggar för att jag "måste" och därför blir den enformig och tråkig. Jag vill inte sluta blogga, det har liksom blivit som en livsstil för mig. Men jag måste tycka att det är roligt också, och det är allt oftare då jag inte tycker det är ett dugg kul. Jag vill skriva, som jag alltid gjorde förr. Jag vill få ut alla tankar ur mitt huvud och skapa reaktioner och tankeställare hos mina läsare, inte bara skriva "idag ska jag göra det och det" och lägga upp bilder. Trist.

Så, älskade kära läsare, ännu en gång ber jag er om hjälp. Ni är min inspirationskälla, så snälla säg någonting ni vill att jag ska ta upp i bloggen så ska jag göra det. Tusen kramar till er!

Kommentarer
Postat av: jebnie pennie

Skriv dina åsikter kring dödsstraff, människosmuggling eller djursmuggling osv:) vet alla dina åsikter men ändå :D<3

2013-04-28 @ 19:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0