PRESENTER TILL HONOM


2013-12-18 @ 19:45:45
Fick en fråga om jag inte kunde göra ett inlägg med tips på julkappar/presenter till pojkvännen och även vad jag gett Felix dom senaste åren. Så här kommer det, hoppas du får något användbart tips!


 

En klocka funkar nästan alltid, det är snyggt till precis allting och du ser dessutom till att han håller tiden ;) Daniel Wellington-klockan (andra klockan, vänstra hörnet där uppe) hittar du HÄR, dom andra hittar du HÄR.







Kläder brukar vara uppskattat, dessa kommer från hollywood.



En god parfym kan både han och du få njuta av -han får lukta gott, du får känna den goda doften. Här är fem utav mina favoriter; Diesel - Only The Brave Tattoo // James Bond 007 // Diesel - Fuel For Life // Puma - Green // Beckham - Intimately. Finns i de flesta parfymbutiker.



Vad har jag gett Felix?
Oj, jag har gett honom ganska mycket ärligt talat. Men framförallt är det väl dessa tre saker jag gett honom, klockor, kläder och parfymer gör alltid succé. Han ääälskar parfymer så det har han fått en del haha. Men sedan har jag även gett honom personligare saker, t.ex. en bok där det stod olika saker om förhållandet som jag skulle fylla i och ge honom, det kunde stå till exempel "Detta älskar jag med dig.." eller "Första gången vi träffades så.." osv. Sedan har han även fått ett halsband (kedja), ett fotoalbum som jag fyllde med bilder på oss från våran tid tillsammans och skrev gulliga saker i, med mera.

Men det viktigaste i ett förhållande är egentligen inte dom "stora" sakerna såsom födelsedagspresenter eller julklappar, det är småsakerna i vardagen. En blomma på bordet när man kommer hem, frukost på sängen, långa kramar och bekräftelse på att man är älskad. Det är dessa småsaker som gör att man håller i det långa loppet, för slutar man med dom små sakerna glömmer man lätt bort varandra och den starka kärlek som ligger i grunden. Tänk på det fina ni.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback