Fick tre frågor jag tänkte svara på


2013-02-17 @ 20:55:59
Vad tycker du är ett bra förhållande? 
Jag anser att man kan kalla ett förhållande bra då båda trivs och mår bra utav relationen. Sen kan förhållanden se fullständigt olika ut, men ändå vara bra.

Hur viktigt tycker du att sex är i ett förhållande och varför? 
Jag tycker det är ganska viktigt med sex i ett förhållande. Personligen så mår jag väldigt bra utav sex, känner mig fin och att jag duger och får dessutom ett härligt träningspass haha! Jag hörde en gång "när man har lagom mycket sex så tar är det 10% i ett förhållande, när man inte har det alls så tar det minst 60%" och det tyckte jag stämde in ganska väl. För när man helt plötsligt slutar ha sex så är det lätt att tro att man är ful eller att den andra är otrogen. Dumt, men sant.

Hur fick du Felix att bli kär i dig o hur blev du kär i han?
Haha det var en svår fråga! Jag gjorde väl ingenting speciellt, jag var bara mig själv rakt igenom. Det vill säga att jag pratade nonstop, vågade fula mig och sådant som är jag. Jag började tycka om honom redan innan vi träffades, töntigt men sant. Han var så snäll och gullig, och han sa så himla fina saker. Sen när vi träffades var han bättre än jag kunde drömma om, lite blyg men väldigt omtänksam och fin. Jag föll direkt.
 

Bild: google.se






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback