Kollade igenom mina kommentarer och kom plötsligt ihåg varför jag bloggar.

"Nu vet jag varför jag fastnat för din blogg. Du är precis som jag, dig själv trots att folk går emot. Jag klarar inte av att rätta mig efter andra och det gör att jag inte alltid blir omtyckt. Det är skönt att du är så ärlig med att du inte heller alltid varit omtyckt men står för vem du är, det gör det lättare för mig att hålla fast vid vem jag är. Att det finns någon som är som jag. Tack för att du finns. <3"

"Nej !! Lägg inte ner den ! Du har så sjukt bra tankar och en bra förebild som vågar visa svagheter ! Älskar din blogg lägg inte ner den :(("

"Du är underbar och har blivit en del av mig. Att få läsa om ditt liv. Det skulle bli tomt om du slutade blogga. Jag läser hellre din enformiga blogg än ingen alls."

"Du får inte lägga ner bloggen! Det är här jag klickar in om jag känner mig nere, för här vet jag att det finns pepp och stöd! Det är här jag läser vartenda ord i dom långa texter du skriver. Om ADHD, medicin, och om andra saker som är viktigt för andra att veta. Och jag vet att jag inte är den enda att tycka så, och jag tycker att du ska skriva fler texter."Ni är så fina, mina underbara läsare. Detta är några av alla fina kommentarer jag fått och jag kan inte beskriva hur glad jag blir av att läsa era kommentarer. Ibland glömmer jag bort varför jag bloggar och vill på riktigt lägga ner den för all framtid, ser ingen anledning till att blogga. Men så går jag in på mina kommentarer och minns direkt vad jag bloggar för -er. Det är för eran skull, för jag vill att ni ska tycka om att läsa min blogg, det är det jag kämpar för, att ni ska kunna sitta med både tårar och skratt framför denna blogg. Glöm aldrig bort hur fantastiska ni är, och att ni gör mig så himla glad. Jag ångrar inte en sekund att jag skaffade blogg för fyra år sedan, ni gör det värt att lägga ner tid på det. Jag älskar er.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0