GRATTIS MIN ÄLSKADE BÄSTIS!!


2014-08-24 @ 11:30:28

För exakt 19år sedan idag så kom min bästa vän till jorden, ett år senare träffades vi och sedan dess har vi hållit ihop genom precis allting. Jag tror inte folk förstår vilken fantastisk vänskap vi har, men jag hoppas innerligt att jag aldrig behöver veta hur det känns att vara utan den, för denna tjej är det viktigaste jag har. Hon är min bästis, min syster, min måne som lyser upp mörkret, helt enkelt mitt allt. Utan henne fungerar jag inte. 

Jennie, tro aldrig att du är något annat än finast och underbarast på jorden. Aldrig utan varandra! Stooort grattis på din födelsedag bästis, I love you!!






Kommentarer
Postat av: Jennie pennie <3

Åh tack världens bästa vän!
Vi ska aldrig vara utan varandra, jag varken kan eller vill vara utan dig!! Du är det bästa jag har, du är min andra halva, min soulmate, min allra bästa vän, min syster, my number one, du är mitt hjärta. Vår vänskap är det viktigaste för mig och det ska vara du och jag resten av livet och in i det andra livet. Vi har hållit ihop hela vårat liv, och vi har vuxit ihop under denna tid och vi ska som sakt hålla ihop förevigt och föralltid! Du är finaste ocj bästaste och underbaraste ich allting som finns, jag älskar dig mest, det är du oxh jag mot allt <3

2014-08-24 @ 12:30:41



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback