Q/A

Vad tycker dina kompisar om att du inte festar? Ska du inte festa på nyår då? Skapligt tråkig du är om du inte ska de haha

Svar:
Dom är stöttande, klart dom tycker det är lite synd att jag inte vill vara med på fester och sånt, men dom accepterar mitt beslut helt och hållet. Dessutom, om dom inte skulle acceptera det så skulle det ju inte vara några vänner enligt mig. Vissa har undrat varför och försökt peppa mig till att följa med, men när jag tackat nej och förklarat varför så har dom förstått. Nej, jag ska inte festa på nyår heller, jag ska istället ha en mysig kväll utan en massa skit. Hahah det är väl snarare du som är tråkig som inte kan ha kul utan alkohol, seg personlighet kanske? ;) Haha nej men det är roligare att vara nykter!
Varför är du sjukskriven?

Svar: Jag har inte mått så speciellt bra den senaste tiden så har varit hemma en hel del, har inte kunnat koncentrera mig i skolan och knappt orkat gå ur sängen. Så jag har pratat med skolan och vi bestämde att jag skulle vara deltids-sjukskriven, så det är jag nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0