I'm everything I am, because you loved me♥


2014-03-05 @ 12:28:58

Enda sedan mitt första andetag har du funnits där, överöst mig med din villkorslösa kärlek. Jag har haft ett par rejält tuffa år, och jag vet hur mina tårar har skurit i ditt hjärta. Jag förstår om du känt dig fullkomligt hjälplös, som att du inte kan hjälpa mig till ett bättre mående. Men om jag ska vara ärlig så är det tack vare dig jag aldrig slutat kämpa, det är du som burit mig när jag inte orkat stå på egna ben och det är du som alltid har gjort precis allting för att sätta ett leende på mina läppar. Jag vet hur några ord kan få ditt hjärta att brista, jag vet att när jag säger "jag orkar inte mer" så sprider sig paniken i din kropp och jag vet hur hårt du fått kämpa för att inte bryta samman själv. Du kanske tror att jag glömt, men jag minns så väl alla gånger du stått och panikslaget bankat på min dörr och gråtit efter att bli insläppt. Jag minns alla nätter då jag försvann, då du satte dig i bilen och åkte runt i hela stan, ringde alla jag kände, gjorde allt för att hitta mig. Jag minns när jag försökte ta mitt liv, hur du kom springandes upp för trappan och in i mitt rum, hur du kramade mig hårdare än någonsin, när du sa att jag inte fick lämna dig. Jag förstår att du måste varit livrädd under alla dessa år, att du måste känt att du inte orkade längre. För vem skulle inte känt så? Många hade inte orkat, många hade gett upp, men aldrig du. Hur många gånger jag än försvann så hittade du mig alltid, hur många gånger jag än gråter så vet du alltid hur du ska få mig att le igen och vad jag än gör så lämnar du mig aldrig. För dig ska jag gå genom eld och vatten, för dig ska jag aldrig sluta kämpa. För dig ska jag må bra igen.

Du är min fina mamma, men du är också så mycket mer. Du är den starkaste personen jag träffat, som aldrig låter en motgång krossa dig. Du är mer lojal än dom flesta, som alltid finns där och aldrig går din väg. Du är en glädjespridare, som kan lysa upp hela världen med ditt leende. Du är en äkta vän, du är helt obeskrivligt vacker från insidan och ut, du är ärligheten själv, du är otroligt omtänksam och du dömer aldrig någon. Du är en sann förebild, om alla vore som du så skulle världen vara så mycket finare.

Tack för allt du gjort och allt du gör, utan dig skulle jag inte stå här idag. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, mitt ljus i mörkret♥






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback