Skrämd av tanken på att dö, men skräckslagen för att leva.


2014-09-24 @ 17:49:39
" ..."Självmord är aldrig utvägen" säger dom, psykologerna. Men vad vet dom om att inte orka leva längre? Vet dom hur det är att känna sig död, fast i en levande kropp? Vet dom hur det är att gråta sig till sömns kväll efter kväll? Har dom någonsin suttit där med det blodiga rakbladet i handen och tänkt att om jag bara skär djupare så kanske det inte gör ont längre? "Jag förstår" säger dom och skriver en kort anteckning i sina randiga block. Förstår? Du är utbildad till att försöka förstå, men aldrig någonsin kommer du att förstå hur det är om du inte suttit där själv. Du kommer aldrig förstå hur det är att ha en ständig klump i magen, hur det känns när man hyperventilerar så mycket av gråt att det börjar svarta för ögonen, hur det är att verkligen, verkligen inte vilja leva längre. Och jag avundas dig, just för att du aldrig kommer förstå. För om du aldrig kommer förstå, så betyder det att du aldrig kommer behöva känna som jag. Om du aldrig kommer förstå, så kommer du alltid få leva, på riktigt. Du kommer aldrig behöva vara rädd för dig själv, rädd för att vara ensam, rädd för att leva. Och för det kommer jag förevigt avundas dig. "
 
Allt är skrivet av mig för ett tag sedan. Idag mår jag bra, men hur jag kommer att må imorgon vet jag aldrig. Det är väl det depression är, att inte veta vad som komma skall. Anledningen till att jag ibland lägger ut sådant jag skrivit är för att ni som inte vet, iallafall ska få en chans till att förstå. 

Nu ska jag fortsätta kolla Vänner. Puss






Kommentarer
Postat av: Cornelia

Riktigt bra skrivet

Svar: Tack så mycket! Kram
Isabelle L. Thörner

2014-09-25 @ 15:56:54
URL: http://neliiaah.blogg.se
Postat av: Sara

Kan du skriva dina topp 5 bästa filmer och tvserier? och vad dom handlar om? Skulle vara ett roligt inlägg att läsa om? :)

Svar: Det kan jag absolut göra! Fixar det antingen ikväll eller imorgon :) kram
Isabelle L. Thörner

2014-09-25 @ 16:41:50



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback