V.D. PÅ STADSTEATERN


2015-01-23 @ 09:26:48
Igår var jag och såg teatern V.D. på Stadsteatern i Stockholm. Jag som har både svårt att sitta still och koncentrera mig på samma sak länge tänkte att shit vad tråkigt o sitta still och kolla på teater. Men herregud så fel jag hade.  


För det första så var skådespelarna över all förväntan. Visst har jag sett dom i filmer och tyckt dom är riktigt bra, men teater är ju så annorlunda, då kan man inte bara ropa bryt och ta en paus, då spelar man hela tiden och tvingas leva in i rollen på ett helt annat sätt. Detta fixade dom hur bra som helst.


Helena Bergström, som spelar själva V.D:n växlar på ett snyggt sätt mellan glad och aggressiv och förvånar en genom teatern. Hon visar verkligen vilken bra skådespelerska hon är. 


Anastasios Soulis, känd från bl.a. flera filmer om Johan Falk, är inte bara jävligt snygg utan också en väldigt trovärdig skådespelare. Cecilia Forss är även hon helt fantastisk i denna teater och dom två tillsammans utgör det perfekta teater-paret. 


Det är en historia om makt,  sexualitet och klass och den görs helt fantastisk där man får både skratta och ha nära till tårar.  

Har ni vägarna förbi Stadsteatern tycker jag definitivt ni ska gå och se denna! 






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback