FACELOOK OF TODAY


2016-04-19 @ 20:41:47

 
Idag har jag bara varit hemma och mått rätt kasst, så har gått runt i oljiga flätor under keps, min stora favvotröja och ett par riktigt gosiga sockor. Tycker dock att det är jätteroligt att sminka mig, brukar sätta på peppande musik och sjunga falskt under tiden. Ibland när jag bara ska vara hemma testar jag lite olika sminkningar, men idag körde jag på en rätt basic och slarvig (alltid roligast första 5 min, sen bara slarvar jag oftast hahah..lat). Har dessutom äntligen hittat min favorit-ögonbrynspenna som min kära katt snodde och har lekt med, så nu kan jag få lite normala bryn igen haha!

Just nu sitter jag och lyssnar på pianomusik (Yiruma<333) och väntar på att mami ska komma med mer smärtstillande då mina är slut, igen. På fredag opereras ena äckeltanden ut, ska bli skönt men är så jävla skräckslagen. Har hemskt sjukhusskräck, är extremt tandläkarrädd, fruktansvärt ljudkänslig så kräks nästan när det borras osv, och är superduperkänslig mot lugnande/ångestmedicin vilket jag ska få...panik. Aja, blir iallafall av med ena tanden.






Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fin du är!

Svar: Tack, vad gulligt av dig :)
Isabelle L. Thörner

2016-04-19 @ 20:43:03
Postat av: Lili

Snygg sminkning!

Svar: Tack, vad snällt sagt! :)
Isabelle L. Thörner

2016-04-19 @ 21:41:49
URL: http://zilverka.blogg.se/
Postat av: Sarah

Kul o få se dagens sminkning :)

Svar: Vad roligt att du tycker det! :)
Isabelle L. Thörner

2016-04-19 @ 23:04:12
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Anonym

Kan du inte göra ett inlägg där du berättar vad du använder för smink? Skulle va kul o veta, du sminkar så fint tycker jag

Svar: Jo visst kan jag göra det, rolig idé! Tack snälla :)
Isabelle L. Thörner

2016-04-20 @ 10:29:27
Postat av: Anonym

Hej! Jag undrar lite hur du gjorde när du skulle sluta röka, behöver lite tips! Du har en jättefin blogg dessutom, rolig att läsa :)

Svar: Hejsan! Jag svarar på frågan i ett inlägg tänkte jag då du inte har någon mejl/URL :) Vad glad jag blir, tack snälla! Kram
Isabelle L. Thörner

2016-04-20 @ 11:01:24



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback