FYRA SERIETIPS


2017-04-06 @ 12:45:00
#HappiChallenge

Jag har endast sett 5 avsnitt (finns dock endast 9 än så länge, säsong 2 kommer i sommar tror jag) men jag är fast! Det är en lagom komplicerad, mysig serie som är lätt att titta på. Att Jesse Metcalfe (John Tucker Must Die) är en av huvudrollerna och dessutom går runt en del i snickarkläder gör det ju kanske inte svårare att se på serien haha. Nej men en jäkligt bra serie so far!


Älskade, underbara Bones. Jag har sett 11 utav 12 säsonger (om någon vet var man kan se 12:e gratis så hör av er!!) och det är utan tvekan en utav de absolut bästa serier jag någonsin sett, om inte Den bästa. Serien har en ofta allvarlig ton men med en del humor, även om den ofta inte är lika uppenbar som annan. Att Brennan (Bones) dessutom har uppenbara drag utav Aspergers Syndrom och Booth är föredetta spelmissbrukare gör att jag älskar den ännu mer.


Reign är en smått komplicerad serie (men inte så att man har svårt att hänga med) som kretsar kring Mary av Skottland och det franska hovet. Det är en fantastisk serie fylld med allt man behöver för att förälska sig.

Rakt igenom underbar, fantastisk, magisk. Jag fullkomligen älskar Outlander, hela serien känns så himla välgjord och noggrann på något sätt, samtidigt som den bjuder på en hel del kaos. Den är många gånger ganska brutal, vissa scener har för mig nästan varit lite kämpigt att titta på (kanske är jag som är vek vad vet jag haha) men samtidigt något av det mest romantiska jag sett. Jamie's kärlek till Claire får nog oss alla att längta efter en egen kiltbärande skotte.



Har ni några favoritserier att tipsa om?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback