En julafton med familjen🎄


2017-12-25 @ 21:31:46
Jag hade en supermysig julafton igÄr! Den började som vanligt med julfrukost hos Felix mormor & morfar. Vad kan vara bÀttre Àn att börja julafton med gröt?! Dock verkar jag ha förlorat kroppskontrollen en aning, dÄ jag startade upp med att dra omkull en ljusstake, sirap och tvÄ glas julmust...japp, haha. Efter frukost blev det julklappsutdelning och skratt, innan jag Äkte hem till mamma. DÀr lagade vi en massa julmat tillsammans, sjungandes till julmusik. Det finns ju sÄ god vegetarisk mat nu för tiden, sÄ jag hade ett fullÀndat julbord jag med! Min vegoskinka griljerade jag med honung, kryddpeppar, salt och chilipulver -sÄÄÄ gott!! Dessutom Àr köttbullarna frÄn Quorn to die for, sÄ jÀkla goda. Med mammas fiskfria janssons Àr livet komplett. Ja, hela livet Àr komplett dÄ. (Tog med mig och Ät till frukost idag hehe)

Efter julbordet höll jag pĂ„ att explodera, sĂ„ vi pratade och spelade spel en stund, medan Pelle Ă„kte och var tomte hos familjevĂ€nner. Sedan hade vi julklappsutdelning, och en massa prat och skratt. Var inte hemma förrĂ€n framĂ„t 23 och somnade gott. En himla bra julafton♄


MÄste fÄ skryta: Jag gjorde deras köttbullar, griljerade min egen skinka och gjorde hemmagjord rödbetssallad. Köttbullar har jag gjort innan, men de andra har jag aldrig gjort och det blev jÀttebra. Stolt haha!


Hade ni en bra julafton igĂ„r?đŸŽ…đŸ»đŸŽ„






Kommentarer



NAMN:
Kom ihÄg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback