Tänk vad lite träd kan göra för humöret


2017-07-30 @ 15:18:45
Jag tog med mig Torsten på en skogspromenad förut, det var så tyst och lugnt(och varmt!!)vi traskade runt bland omburkar och kottar en bra stund.



Jag tänkte plocka lite blåbär (det är ju såå gott!), men gjorde misstaget att ge Torsten ett; han blev helt tokig och började smaska i sig hela blåbärsrisen hahaha! Han ville inte ens ha godis, det var bara blåbär som gällde. Så vi gick en liten bit till och vände sedan hemåt igen.


Jag var ju dock fast besluten om att plocka blåbär, så drog med mig Felix ut i skogen istället. Han var definitivt bättre på att plocka, så vi fick ihop lite. Han gick tillbaka då han skulle åka in till stan en sväng, så jag passade på att gå en tyst promenad och varvade med lite jogging. Det var lite halvknepigt att jogga med kameran på axeln och den öppna blåbärsburken i handen, men det funkade.


Nu ska vi strax göra lunch, men jag har så jäkla mycket energi så funderar på att gå ännu en promenad, eller ta en joggingtur till. Får se. Såhär energifylld har jag inte varit på länge, men desto mer tid jag spenderar i naturen, desto piggare blir jag. Omringa mig med träd så blir jag en duracellkanin, typ.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback