10 saker ni (kanske) inte visste om mig

[1] Det jag kollar absolut mest på youtube är Dr. Sandra Lee (mer känd som Dr Pimple Popper), bloopers från filmer och serier, pratshower/intervjuver/söta videor relaterade till serier jag för tillfället är tokig i, samt svenska introlåtar från gamla barnprogram. Don't judge me.

[2] Jag avskyr att gå runt blöt, så när jag duschat och torkat mig lite med handduken använder jag alltid hårfönen för att se till att hela kroppen är torr. Får rysningar av att sätta/lägga mig någonstans och inte vara helt torr, blä.

[3] Jag kunde faktiskt sjunga helt okej när jag var yngre (läs: typ 10 år), men då jag alltid varit ett "halsbarn" och alltid fått väldigt mycket infektioner i både hals och stämband så förstördes min röst och jag fick faktiskt en ganska annorlunda röst efter ett tag. Numer sjunger jag mest i duschen hahah..
Relaterad bild

[4] Jag är väldigt intresserad utav brott (speciellt mord), antagligen då det är någonting jag aldrig kan förstå eller relatera till. Kan ligga i timtal och läsa allt om olika fruktansvärda mord -FUP:ar, transkript på videor från brott, teorier, dokumentärer osv. Dock så är jag en person som känner med lite för mycket, så gråter ofta genom hälften då jag får ont i hela själen att en människa kan göra så.

[5] Jag älskar att dansa. Kan inte dansa för fem öre, och jag vet att de flesta som inte kan dansa är lite "nej jag kan inte dansa så jag står på sidan" men jag ger blanka fan i vad andra tycker och bara kör gärnet. Känner mig så fri när man känner musiken i hela kroppen.
Relaterad bild

[6] Om jag vann 100 miljoner kronor skulle jag resa jorden runt (både se nya saker och volontärarbeta), skänka en del, köpa hus med Felix, starta lite grejer jag vill (arbete för bra saker), spara en del och sedan ge resten till min mamma så hon kan klara sig gott resten av livet utan oro.

[7] Det perfekta sättet att fria till mig vore spontant när man gör något vardagligt, som att gå en promenad eller diska liksom. Att göra någonting man gör hela tiden och känna att "den personen vill jag spendera livet med" tycker jag har en poetisk skönhet i sig. Jag är liksom en sådan person som inte bryr mig speciellt om pengar eller prylar, t.ex. presenter ska vara personliga, inte dyra. En perfekt present får en att känna något, inte läsa prislappen. Samma med frieri.

[8] När jag var yngre var jag väldigt svartsjuk av mig, skadad från tidigare förhållanden. Det kunde liksom koka inombords om någon tjej stod och pratade med Felix (även om jag inte sa något då jag inte ville vara the crazy girlfriend). Nu är jag väldigt trygg i våran relation, känner ingen oro alls när han kör utekväll med kompisar eller en grabbresa till Stockholm liksom, han är med mig för att han vill.

[9] Som barn blev jag kallad "Decibel" istället för Isabelle av min morbror (och ibland andra i släkten), detta då jag aldrig var tyst -om jag inte pratade, skrattade, skrek eller sjöng så gjorde jag ljud. Det hänger nog i än..haha!

[10] Jag har aldrig sett Star Wars (bara den nya från typ 2015). Har försökt se dem men tycker verkligen det är plågsamt att försöka sitta genom en enda film. Hade jag sett dem som barn hade jag säkert tyckt annorlunda, men näe fyvale det går inte. Alla reagerar såhär när jag berättar det:
Bildresultat för offended gif

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0