P!nk's nya album

Som de flesta vet är P!nk en av de få artister jag aldrig någonsin tröttnar på, har älskat henne så länge jag kan minnas. När jag var liten brukade jag sitta och översätta låttexterna med hjälp av ett svensk-engelskt lexikon (fanns inte riktigt google translate och jag ville veta vad hon sjöng) -dock lärde jag mig mycket engelska på detta sätt! Anywaaay så har hon precis släppt sitt nya album och det är allt jag önskat och mer!! Hade jag inte varit så jäklar sjuk så hade jag dansat och hoppat runt, för så bra är det!
 
Då länken inte riktigt vill fungera får ni gå in på Spotify och söka själva haha, det är värt det, lovar!

Kommentarer
Postat av: Maria

Pink kan jag inte nånting om, men det finns säkert nån låt som jag hört men som jag inte kan eller vet namnet på :) Det är lite skämskudde då jag har dålig koll på den nya musiken nuförtiden. Är det ett tecken på att man blivit gammal tro :))

Svar: Ja du har säkert hört henne på radio, hon har varit en jättestor artist hela 2000-talet men blir bara mer och mer omtalad :) Jag såg hennes konsert i Sverige för några år sedan och det var utan tvekan det mest fantastiska framträdande jag sett, hon är fantastisk även som dansare. Gå in på Youtube och sök "p!nk - try official" och se på den videon, man behöver inte ens ha musiken igång för att bli berörd :) Kram
Isabelle L. Thörner

2017-10-13 @ 12:39:11
URL: http://gairamsbilder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0