En dagens-lista i brist på annat

Dagens

Absolut bästa: Två saker; 1. Jag hade utsläppt hår en stund på jobbet(har alltid uppsatt) och en av mina skruttar drar fingrarna genom det och säger imponerat "va mjuuuuukt, är du prinsessa Isabelle?" 2. Hade kass morgon, så kommer jag till jobbet och får en bamsekram av ett barn som talar om för mig att den saknat mig. Finns inget bättre jobb asså<3333

Absolut sämsta: Morgonen. Så.mycket.ångest. Stod 40 minuter i duschen och skrek rakt ut av själslig smärta.

Soundtrack: James Arthur ft. Shotty Horroh - Sermon. Vill bara ta tag i Felix och krama halvt sönder honom när jag lyssnar på den.

Humör: Splittrad.

Smink: Använder mig utav en blåsvart concealer under ögonen utav märket "ej sovit på 3 dygn", ögonskugga kallad "tunga jävla ögonlock", läppstiftet "sluta gäspa nu förhelvete", en mixad produkt för hår, ansikte och armar kallad "snor, fuktig sand och eventuella matrester" och avslutar med parfymen "blöjdoft". I look flawless. Hahah..

Fundering: Är jag för gammal för att leta reda på vart jag kan se avsnitt utav Kim Possible? Kan fortfarande introsången ord för ord. (Ja, jag sökte upp den på youtube för att se om jag fortfarande kan, döm mig inte)

Sämsta låt: Woahhvicky's öronblödande, rasistiska "disslåt". Snubblade över den på youtube och mina öron värker ännu. Började av någon anledning direkt att tänka på "Naked mole rap" från Kim Possible och hur mycket jag älskade den i jämförelse. Därifrån min fundering startade.


Längtan: Längtar efter flera saker, men just nu längtar jag nog allra mest till nästa helg då jag ska till Kalmar för systermys, äntligen.

Materiella begär: Har craving efter ett eget flygplan så jag kan get the fuck outta heeeerräää. Behöver fan resa.

Beroende: Bita sönder läppen. Gör alltid så när jag har ångest, till slut brukar jag få en fet fläskläpp. 

Borde göra: Rädda världen. Ligger lite i underläge mot fröken Possible.

Drömmar: Reeesaaa. Island. Norge. Italien. Finland. Usa. Maldiverna. Nya Zeeland. Överallt.

Läsning: Läste bölande ut Livet efter dig igårkväll efter 3 dagars intensiv läsning, så nu ingenting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0