Mitt bästa självboost-citat


2017-09-20 @ 10:33:21
Blogg.se har en pågående tävling som handlar om självpepp ( #urbanchallenge) vilket jag tycker är superbra, det behövs verkligen! Veckans utmaning är att dela med sig av sitt bästa självboost-citat. Jag har verkligen en hel drös med citat som jag tänker på när jag behöver knuffa mig själv framåt, och jag kan inte ta med alla (då tar inlägget aldrig slut haha) men jag tänker ändå dela med mig utav några stycken. Så här kommer dom:

#1 Jag har alltid älskat just detta citat av karaktären Luna Lovegood i Harry Potter. Jag må vara aningen partisk då hon är min absoluta favorit i filmerna (jag har inte läst böckerna, hemskt jag vet) men detta citat gör mig både full i skratt och peppad. Jag känner mig många gånger helt knäpp, jag tror allra mest precis när jag kommit ur en av mina hypomaniska episoder, och då brukar jag tänka på detta citat. Det känns som att det är okej att vara knäpp ibland, det är vi alla.

 
 
#2 Jag har så många rädslor och fobier, så många saker jag undviker att göra enbart på grund av en känsla utav obehag, så har det alltid varit. Men många gånger har jag pushat mig rakt igenom rädslan, och jag lovar att utsikten från andra sidan är rätt så jävla fantastisk. T.ex. är jag extremt höjdrädd(jag menar verkligen extremt, blir snurrig av att stå på en stol), men har trots det åkt London Eye, stått högst upp i Empire State Building och WTC, t.o.m klättrat upp längs ett berg med skakande ben efter att ha tappat balansen och trillat ner. Och jag har aldrig känt mig mer levande än då.



#3 Jag avskyr att be om hjälp, vad det än gäller. Jag vet inte varför, jag tycker ju att det är bra och väldigt viktigt att kunna be om hjälp när man behöver, men det tar ofta bara tvärstopp. Men då tänker jag på detta citat som jag själv skrev i en privat text för några år sedan och det peppar mig till att räcka ut en hand.



#4 Detta simpla, men så vackra, citat ska jag tatuera in i min mammas handstil. Jag ska ha det på armen som många gånger trasats sönder när ångesten varit för stor. En påminnelse till mig själv att inte bara vara snäll mot andra, utan även mot mig själv. Att behandla mig själv såsom jag behandlar andra. Jag dömer aldrig andra, jag litar på människor, jag bryr mig om andra och vill att de ska må bra, jag tycker inte att någon förtjänar tårar -och jag måste lära mig att se mig själv på samma sätt. Lära mig att se mig själv som värdefull. To be kind, always. Att jag vill ha det just i min mammas handstil är då det är hon som lärt mig allt om hur man är en bra människa. Hon är min stöttepelare, min bästa vän, min rådgivare, min egen Benjamin Syrsa, den som alltid hejar på mig, och den människa som alltid sagt åt mig att inga drömmar är för stora. 


Har ni några speciella självboost-citat? När känner ni att ni mest behöver dem?






Kommentarer
Postat av: Erica

Åh, vart kan man hitta info om den tävlingen/utmaningen? :)

Svar: Här: https://blogg.se/article/2017/september/sprid-sjalvpepp-och-vinn-hudvardskit-fran-urban-gloss.html :)
Isabelle L. Thörner

2017-09-23 @ 15:03:06
URL: http://fikastyle.blogg.se
Postat av: Isa Bylund

Hej Isabelle! Det här var ett superbra citat-inlägg, du är veckans vinnare! Tjoho! Dock hittar jag inte din mail någonstans så vill du maila mig på redaktionen@blogg.se så kan vi prata mer? :) Tack och grattis!

Svar: Hej! Åh vad roligt, tack! :) Ja absolut jag skickar ett mejl direkt! (Min är iizabellethorner@hotmail.com) :) Kram!
Isabelle L. Thörner

2017-09-29 @ 14:31:51
URL: http://isabyl.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback