6 gånger "instant karma" slagit till


2018-04-04 @ 11:38:07
Ni vet när man gör något halvtaskigt mot någon, som man tycker är jätteskoj, och sedan kommer karman tillbaka med en stövel i arslet? Yeah, me too. Här är några gånger då jag drabbats utav instant karma:


Den gömda spaden
Detta är en typisk seriefigur-händelse, men det har faktiskt hänt.
Som barn var jag en riktig busunge, att hitta på bus var mitt stora intresse liksom. En sensommardag satt min storasyster i en brassestol och hade slumrat till i solen. Jag såg natuligtvis min chans att jäklas lite. Jag fyllde en kanna med iskallt vatten, sedan smög jag upp bakom henne och tömde nästan 1 liter vatten över hennes huvud. Hon vaknade med ett gallskrik, och jag visste att nu jäklar var jag tvungen att springa. Med ett hysteriskt fnitter satte jag fart bort mot den stora busken på gården, men ramlade bakåt efter en rejäl smäll i ansiktet. Först förstod jag knappt vad som hade hänt, men det visade sig att det låg en stor spade i gräset, som jag alltså trampat på så skaftet flög upp och slog mig i ansiktet. Min storasyster skrattade väldigt nöjt.

head hit GIF



McDonaldsmuggen
Jag satt på en bänk ute på stenpiren i stan, och höll i en McDonaldsmugg fylld med kallt vatten. Mina två vänner Annie & Jennie gjorde sitt bästa för att driva mig till vansinne. Minns ni "gul bil" då man skulle slå någon så fort man fick syn på en gul bil? Detta var deras version; Röd bil, och innebar att varje gång de såg en röd bil så sa de "röd bil betyder goosaaaa" med en sliskig röst och sedan kramade om mig och gnuggade kinden mot min. Jag har alltid haft lite svårt med närkontakt, jag blir helt enkelt väldigt obekväm. Så jag skulle jäklas tillbaka och kasta vattnet i ansiktet på dem. Problemet var bara att jag på något sätt fastnade med fingret under muggens kant, och det hela slutade med att jag fick gå genom stan med droppande haka och rinnande mascara.

Angry Joey Tribbiani GIF by Nick At Nite



Boll mot vägg
När jag gick i grundskolan (klass 0-6) brukade vi ägna rasterna åt att köra boll mot vägg. Det är så simpelt som det låter; man tar en fotboll och ska sparka den mot en vägg, man har en viss ordning på vems tur det är att sparka och missar man bollen eller inte träffar väggen så får man en "prick", tre prickar gör att du åker ut. Jag ledde över min kompis, och var en riktigt dålig vinnare. Ni vet, "haa-haa väggen är fem meter bred och du missar ändå, ojdå tror du ligger under lite nu" - hela det där köret. Sedan vrålade jag "försök få tag i den här då!" och tanken var att jag skulle sparka en riktigt hård skruvboll så min kompis inte skulle få tag i bollen. Så gick det inte riktigt. Istället sparkade jag stenhårt, den studsade mot väggen, och träffade mig så hårt i ansiktet att jag fick näsblod. Skadeglädjen min kompis kände var nog bättre än alla vinster i världen.
Nerdy Heads Up GIF by You Blew It!



Skåpsdörren
Som sagt så gillade jag ju att hitta på bus som barn, och alla visste att det alltid var jag som gjort det haha. Jag hade fått tips att man kunde sätta tejp på kranen så skulle vattnet spruta upp i ansiktet på personen som satte igång den, vilket jag självklart var tvungen att prova på familjen. Mamma blev offret denna gång, och jag stod utanför toaletten och fnissade. När jag hörde "ISABELLE LINNÉA THÖRNER" satte jag fart mot köket. Jag tänkte dyka ner mellan bänken och köksbordet för att gömma mig, men den stora dörren till skafferiet stod öppen, något jag inte alls såg då jag tittade bakom mig för att se om mamma såg mig. Kort sagt; jag sprang rakt in i dörren och fick en stor, rödblå bula i pannan.

Kimmy Schmidt Uks S2 GIF by Unbreakable Kimmy Schmidt





Löpbandet
Jag var på gymmet tillsammans med min kompis Jennie, som är så pass klantig att hennes smeknamn under mellanstadiet och högstadiet faktiskt var "Klanten". Hursomhelst, vi joggade på varsitt löpband och pratade lite. Plötsligt tappar hon balansen och bokstavligen flyger in i väggen bakom. Jag skrattade hysteriskt och sa "detta är varför du kallas för Klanten". Jag skrattade dock så mycket att även jag tappade balansen och hamnade bredvid henne på golvet.

Fail Taylor Swift GIF



Plums sa det
Denna gång var det inte jag som drabbades utav instant karma, jag tittade bara på och skrattade. Jag var på en badbrygga tillsammans med bl.a Jennie, Felix och Jennies dåvarande pojkvän Viktor. Felix är en riktig badkruka, så han hade sina vanliga kläder på sig. Iallafall. Felix & Viktor bestämde sig då för att ta Jennie och kasta henne i vattnet, så den ena tar armarna och den andra benen. De svingar henne fram och tillbaka några gånger, men när de väl ska kasta i henne så hänger inte Felix riktigt med vilket slutar med att han fick sig ett dopp. Extra karma då mobilen låg i byxfickan.

Fall Fighting GIF


Har ni drabbats utav instant karma någon gång? Berätta gärna!







Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback