10 SANNINGAR OM MIG


1] Jag är tokig i att bada (ute alltså). Går jag i så vill jag aldrig gå upp. Jag älskar att dyka efter saker också, plocka upp skräp från sjöbotten. Det är delvis roligt att se vad man hittar, men känns också jäkligt bra att man faktiskt tar bort skräp från vattnet.

Detta plockade jag upp från sjöbotten vid stugan i förrgår


2] Jag kollar väääldigt mycket på Youtube. Men jag kollar nästan enbart på David Dobrik, Liza Koshy och DALLMYD.


3] Jag är en väldigt omtänksam och snäll person, som bryr mig om alla och har alltid fått höra att jag förlåter för lätt. MEN, när du väl korsat min gräns så finns det ingen återvändo, då stänger jag av allt för dig och skulle inte ens bry mig om du dog.


4] Min musiksmak är väldigt blandad. Några av mina obsessions just nu är:
5] Jag gillar bara kalla makaroner, inte varma. Helst med kycklingkrydda, pommeskrydda eller aromat på.


6] När jag känner mig stressad klarar jag inte att stå i kö. Stod i kö en gång och tjejen längst fram var extremt långsam, och skulle ha hjälp med saker som inte är personalens jobb (inte när det står 30!!! personer i kö iallafall). Jag bet ihop så hårt att jag bet sönder en tand. Så glad var jag.


7] Jag älskar att stå i köket, men gör det sällan till bara mig. När jag inte har någon annan att laga mat/baka till blir det lätt att jag struntar i det helt, vilket inte är så bra då jag kan gå flera dagar utan att äta något annat än någon frukt eller en drickyoghurt liksom. Men ska någon annan äta också så kan jag utan problem laga mat/baka i flera timmar!
Många utav dessa finns recept till under kategorin: "Recept" (några, äldre, ligger istället under "Någonting att äta")


8] Fåglar, katter och elefanter är mina favoritdjur. Alltid varit fascinerad utav fåglar (vill också kunna flyga), katter har jag haft hela mitt liv och älskar, och elefanter är bara så otroligt majestätiska djur!


9] Jag föredrar att sova ensam. Enda gången jag tycker om att sova med någon är när jag är riktigt kär, annars vill jag gärna att du går, I need my space.


10] Mina vänner brukar skoja om att jag är en bitch, bara för jag är väldigt rak och ärlig, speciellt mot män. Tydligen är det manliga egot väldigt skört... Haha nemen jag gillar inte att linda in saker, tycker jag något så säger jag det, orkar inte med en massa larv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0