Q/A - fyra kommentarer


2018-12-06 @ 11:16:37

Varför bloggar du knappt längre? Har du tröttnat?
Tröttnat har jag absolut inte gjort, däremot så mår jag för tillfället väldigt dåligt vilket innebär att jag inte har varken ork eller inspiration de flesta dagar. Men det dyker upp inlägg då och då, och blir mer frekvent uppdatering när jag mår bättre.


Dina grå skor?!😍 Var är dem från???
De är från skopunkten, ääälskar dem, så sköna och snygga! [LÄNK]





Du måste ju ändå känna att du vann din och f breakup? Du verkar ha roligare än nånsin och han är fast med den där haha. Hoppas han mår riktigt skit. Hur känns det för dig?
Kommentarer liknande denna, ofta väldigt elakt riktade mot mitt ex, får jag hela tiden. Jag förstår att ni tror att det är snällt mot mig, men det är aldrig snällt att prata nedlåtande om någon; Det är inte okej! Det är bara otroligt barnsligt. Och vadå "vann eran breakup", vem tusan vinner när ett förhållande raserar? Det är alltid sorgligt när kärlek dör, även om det leder till bättre ting. Och oavsett omständigheterna och händelserna kring vårat uppbrott så ser jag honom fortfarande som en bra människa, han har aldrig varit en dålig person och jag hoppas verkligen inte han "mår riktigt skit". Jag önskar honom allt det bästa! Så sluta nu, jag har kommit över det och det är dags att ni gör detsamma, vill inte se fler såna här kommentarer. Skärp till er för fan.

Riktigt grymt skrivet, får en att tänka! Helt off topic: var är din body ifrån? Så himla snygg!
Tack snälla du! Det är faktiskt en gammal baddräkt jag snott av morsan, så jag har tyvärr ingen aning, den har en del år på nacken haha.
 

Undrar ni något så kan ni lämna en kommentar eller skicka ett mejl till rakkurvablogg@hotmail.com






Kommentarer
Postat av: Elin Lönegren

Du är så grym älskling, som tänker så vuxet! Älskar att du ser så ljust på allting trots allt tråkiga du gått igenom. Du är sån jäkla kämpe & min förebild 😍 du är så vuxen i ditt tänk, det kommer man så långt på!! Fortsätt så, du är bäst mitt hjärta ❤️

2018-12-06 @ 14:01:02



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback