Bildbomb: Senaste genom min mobil


2018-06-28 @ 19:49:26


Norrköping med finaste mami♥





Var på återbesök på sjukhuset för att göra arbetsprov (efter hjärtmuskelinflammationen, för att se så allt är okej). Gick långt över förväntan. Jag orkade väldigt mycket mer än de trott, har betydligt mer uthållighet än väntat, lågt blodtryck (bra lågt), lagom puls och överhuvudtaget ett jäkligt strongt hjärta. Så jag gick därifrån mer taggad än någonsin.






Jag och Felix åkte till Kalmar för att dra med Banani till Öland över dagen. Vi solade, badade, åt gott och hade sådär jäkla roligt som man bara har med bästa vänner.






Mysiga promenader med pappa♥






Har ätit såå mycket gott (kika bara längre ner haha), här en sallad på; vattenmelon, gurka, tomater, majs, avokado och solroskärnor, samt finn crisp med gräslöksphiladelphia, tomat, avokado och havssalt. Dödligt gott.






Myst med mina tjejer, här är min panterunge/papegojkatt. Finaste!






Har äntligen tatuerat in Rise Against text, samt ett semikolon. Så viktigt för mig, och såå nöjd!






Mer gott att äta, här en amazing frukost; yoghurt med banan, vattenmelon, varma hallon, solroskärnor, kokos och finn crisp med gräslöksphilly och tomater.






Mysig midsommar i stugan med härliga människor! På kvällen ägnade jag ca 3h åt att göra smårätter som blev jäkligt gott faktiskt.






Har äntligen kommit ordentligt med promenader, så har varit ute minst 1 gång om dagen + styrka hemma minst varannan dag. Så otroligt skönt!






Förälskat mig ännu lite till i att ha flätor, det är ju så himla skönt och så jäkla mycket enklare att ha. Slipper få hår i ansiktet så jag inte behöver snagga mig än.. ;)






Stockholmstripp för att se Rise Against med bestbud, hittade även världens bästa vegobrugare på TGIF. Lycklig dag rakt igenom!






Chokladtortillas. Orkade en. Men så otroligt jäkla extremgott.






Bröllop med fina, underbara, härliga människor. Blir så glad att se dessa bilder, det var verkligen två magiska dagar. Hur vackra är inte mamma & Therese på de första bilderna? Blir så lycklig i själen av dem.






Mer gottigt; smoothiebowl gjord på yoghurt, banan och mango, med äpple, kiwi, solroskärnor och kokos. Samt finn crisp & majskakor (chia och havssalt<3333) med avokado, tomat, persilja och havssalt. Kan dö lycklig med det i munnen.






Underbara soliga promenader med Jenniepennie och vovvarna, bara gå runt och babbla om allt och ingenting med sin bästis, vad kan rena själen mer än det?






Ja, ni ser ju att jag blivit matgalen. Smotthie på kvarg, vatten, mango, kiwi och passionsfrukt. Nomnomnom.





Annajävel tipsade om denna gudomliga glass och jag är så galet hooked. Med lite färska jordgubbar till så blir det väldigt lätt att äta ihjäl sig.




Vad tycker ni om inlägg som dessa? Jag har börjat göra lite fler då jag tar de flesta vardagsbilder med mobilen, men gillar ni dem? Tell me haha!😘






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback