Hur man får mig på fall

Nu är det ju redan en viss någon som redan fått mig på fall sen många år, men jag tycker det kan vara lite roligt ändå. Jag vet inte vad jag vill i livet, men jag vet precis vad jag vill i en relation. Så här kommer:


13 steg till mitt hjärta:


1]Skryt inte
Är det något som får mig att vända och springa, så är det skryt. Har man gjort något bra eller imponerande så är det helt okej att berätta om det, det är bara roligt. Men att ständigt vara tvungen att vara bättre än alla andra, försöka toppa allt andra säger, det får bara blodet att koka på mig. And not in a good way.


2] Inte en massa supande
Självklart kan man dricka då och då, gå på en fest ibland, men som 1,5 år nykter måste jag ändå säga att det är väldigt oattraktivt med någon som super hela tiden, it takes one to know one. Dessutom otroligt jobbigt för mig. Jag har aldrig fått känslor för någon jag träffat på fest, för ingen är speciellt najs då.


3] Tänk på det lilla
Jag är en sådan person som tycker att stora gester kan vara jättefint, men det är de små sakerna i vardagen som gör att man faller för någon och fortsätter vara kär. En liten lapp innan man går till jobbet, ett sms med "hur mår du? Tänker på dig", små komplimanger eller att ha hittat på något att göra tillsammans. Sådana små (gratis) saker väger tyngst i det långa loppet.


4] Skippa cigaretter och snus
Jag rökte i ca 7 år, och snusade dessutom i ca 1 år, så jag vet hur gott det smakar för en själv och hur najs det känns. Men jag skulle aldrig under några omständigheter vilja pussa på någon som stinkar av rök/snus, fasen jag har svårt att prata ansikte mot ansikte med människor som precis varit ute och blossat, måste vända bort ansiktet för att hämta luft. Så skippa skiten eller skippa mig.

5] Lyssna utan att avbryta
Få saker får mig att tända till så fort som när jag berättar något och någon avbryter mitt i. Det är som att säga "jag hör att du pratar men jag bryr mig inte, mitt är ändå viktigare" och det är både otrevligt, respektlöst och arrogant. Lyssna på vad jag har att säga, så lyssnar jag på dig. Ömsesidig respekt kallas det.


6] Närhet, närhet och ännu mer närhet
Jag är en person som älskar närhet; jag älskar att kramas, hålla handen, skeda, pussas, ligga i knät, pilla håret, allt. Jag tycker om att vara nära med alla jag håller av, men när jag är kär så är jag verkligen gosig haha! Så ge mig närhet och jag blir din, hahah..typ.


7] Ta inte upp telefonen när vi umgås
Det är ett sätt av avbryta, men nästan ännu värre för detta indikerar på att det verkligen skiter i mig, vårat umgänge, att jag ens är där. Din telefon är ju bra mycket mer intressant så jag kan gott sitta där och vänta. Men vet du vad? Då kan du gå ut och vänta på mig. Väldigt, väldigt länge.


8] Våga säga vad du känner och tänker
Det finns ingenting mer attraktivt än en person som kan berätta hur den känner och säga vad den tycker och tänker. Jag har aldrig tyckt om någon utan att tala om det, därför att jag tycker det är viktigt att alltid tala om hur man känner, även om personen inte skulle känna likadant. Man har aldrig rätt att vara upprörd över en situation man inte försöker göra någonting åt, tycker jag. Tycker du om mig? Säg det då. Beter jag mig som ett arsle? Tala om det. Såg du något roligt på vägen hem från jobbet? Berätta om det. Är du ledsen? Gråt hos mig. Vad du än känner och tänker -prata med mig.


9] Låt mig vara mitt knasiga jag
Jag är en väldigt unik person, och det var jag om. Jag skäms inte lätt, faktum är att jag väldigt sällan skäms. Jag tycker helt enkelt att man ska göra det man mår bra av, så om jag mår bra av att dansa i en affär så kommer jag att göra det. Jag älskar att sjunga i bilen och spela luftgitarr/trummor/allt till, så sjung med och ha roligt. För tro mig, när du väl släpper skämskudden så finns det en hel värld av skoj att ha med mig.


10] Hör av dig
Att få små meddelanden under dagen får det att pirra i magen hela tiden, då tar det liksom inte slut. Det behöver inte vara några kärleksförklaringar, ser du en söt katt på instagram och skickar till mig så vet jag att du tänkt på mig och vad jag gillar. Genom att du hör av dig så finns du ju dessutom i mitt huvud hela tiden utan att jag egentligen tänker på det, så där vinner du många poäng haha.


11] Laga mat med mig
Att laga mat är ett stort intresse jag har, jag tycker att det är jätteroligt att hitta på nya recept och prova mig fram för att få det sådär jäkla gott som det bara kan bli när man älskar att laga det. Men jag tycker om att ha sällskap och hjälp i köket, ibland vill jag bara ha någon som sitter på en stol och pratar strunt medan jag lagar maten, ibland vill jag ha någon som skär lite grönsaker eller rör om på spisen. Det är väl inte så svårt?


12] Dansa med mig
Jag älskar att dansa, trots att jag inte kan ta ett vettigt steg så är det så otroligt befriande och underbart. Jag är väl medveten om att alla inte är så "fria" bland andra människor, så jag kräver inte att man ska släppa loss när andra är med, men ibland vill jag sätta igång en mysig låt i vardagsrummet, hålla varandra nära och bara dansa tillsammans. Och ibland vill jag sätta på typ Barabdos och bugga lite haha, det är såå kul!


13] Var alltid dig själv
Var inte på ett sätt med mig, och helt annorlunda när kompisarna eller familjen är med. Visst att man kan vara lite knasigare med sin partner då man är bästa vänner såklart, men försök inte vara något du inte är bara för att andra personer kommer. Var dig själv med alla, för tycker jag om dig så tycker jag ju om  d i  g  , inte den du försöker vara.


Många har trott att jag är en väldigt komplicerad person, men sanningen är den att jag är väldigt simpel. Jag säger vad jag tycker, tänker, känner och vill utan att linda in saker. Jag tror inte på att du ska "lista ut det själv" utan jag säger det rakt ut, för hur ska man annars kunna ha en bra relation? Med mig behöver du aldrig undra hur jag känner eller vad jag tänker, du behöver heller aldrig oroa dig för att gå runt med matbitar mellan tänderna eller trasiga byxor för jag kommer säga till dig. Och det gäller i alla typer av relationer; vänner, kärlek, familj. Simple as that.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0