Nationaldagen genom min telefon


2018-06-07 @ 11:02:18
Igår var det Sveriges nationaldag, och den spenderade jag i stugan tillsammans med mamma, Pelle & Felix. Vi hade det riktigt mysigt!



Världens vackraste lilla mamma♥


Såå mycket god mat! Dock mådde jag riktigt dåligt efteråt, knappt ätit något alls senaste veckan då jag haft så mycket ångest att jag inte haft någon aptit, så magen fick en chock och jag blev helt svullen och mådde så jäkla illa i flera timmar. Men gott som tusan var det iallafall. 

Ser ni min tomat i folie? Det är det absolut godaste jag vet att lägga på grillen, och kan varieras på så många olika sätt! Jag köper riktigt stora tomater, skär av ett "lock" och gröper ur dem. Sedan tar jag t.ex. quornfärs, crème fraiche, tomatgojset, pressad vitlök, fetaost och en massa goda kryddor och gör en röra utav, som jag sedan fyller tomaterna med. Det blir så himla gott!



Mamma gjorde goda bakelser. Ser ni min gula där bak haha? Jag gillar inte grädde så min kära gullemamma gjorde med bara vaniljkräm istället. Så gott!


Färgade både håret och ögonbrynen hemma igår då mitt hår var väldigt blekt och urtvättat, och mina ögonbryn var för ljusa för mig. Blev supernöjd!




Vad gjorde ni igår?🇸🇪






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback