lite mys osv


2018-10-20 @ 19:43:52

Egolife. Var på riktigt bitch-humör den kvällen, så stötte jag på två små män som tyckte det var en bra idé att starta diskussion om att de skulle "knulla mig i alla hål" osv, vilket resulterade i att jag skrek så nära ansiktet på ena snubben att jag spottade honom i ansiktet ((((: Kom på efteråt hur dumt det är att flippa på två snubbar när man är ensam tjej på kvällen, men fan va lack jag blev. Fick ringa till Lizzie direkt efter för att lugna min ilska haha! Tänker iiinte skriva här vad jag sa haha, men jag var crazy-mad, tar inte sån skit.





Höstfrulle. Äter sällan frukost då jag alltid har svårt att äta på morgonen, utan bara dricker kaffe, men kände att jag ville ha en liten mysig höstfrukost. Kardemummaskorpor, kaffe och äpplen, med tofflor på fötterna och filtar runtom mig, mysmusik i lurarna och skrivandes i min lilla bok. Såå mysigt!





Muffinsmålning. Skulle ha chillkväll med segaste grabbarna i stan, så blev rastlös i väntan och drog fram kristyr(heter det väl??) och målade massa muffins haha, Bella 5 år. De tyckte att dom var jättefina haha! Glömde dock ta bild på allihop, men ni överlever.



Sovrumsväggen. Idag fick jag lite pyssel-feeling, så började klippa och fixa, så fick jag lite ny sovrumsvägg med mina egna texter och bilder. Kommer fylla på den allt eftersom. Mysig ju?


Igårkväll hade jag sån jääkla mysig kväll; kollade Eva & Adam, åt morötter och nappar, degade i soffan, tog långdusch osv. Somnade tidigt för en gångs skull och sov äntligen riktigt bra, såå skönt!



Haft en riktig myshelg, och ska fortsätta i det spåret även ikväll, en kompis kommer förbi en sväng troligtvis och bara chillar. Går runt i myskläder och tofflor, äter morötter och lyssnar på min myslista. Behöver en lugn helg och vila upp mig, sen drar festandet igång igen hehh..

Vad gör ni ikväll?






Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin

Heja dig som orkar säga ifrån till såna äckel!

Svar: Ibland får man bara nog, så de fick höra ett och annat haha😅 Kram

2018-10-21 @ 14:42:28
URL: http://angelicawahlin.se/
Postat av: Anonym

Håller inte du typ på med han hult hatar?

Svar: Hahaha "hult hatar", säger folk fortfarande det? Förstår inte hur någon anonym liten nyfiken människa ens vet eller bryr sig om att vi umgås, denna lilla stad alltså.. Men jag och Alex är väldigt bra vänner!

2018-10-21 @ 18:38:56



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback