andra måndagen i april


2019-04-08 @ 18:00:00
Ett tag sedan jag uppdaterade (igen), men ni överlever. Helgen har iallafall varit superhärlig! Har haft lägenheten full utav mina favvobabes och bara haft så jäkla roligt. Behövde den energipåfyllningen kan jag lova!

Igår åkte jag, mamma & Pelle ut till min styvfarmor för lite middag♥ Det var så länge sedan jag var där, så frågade om vi inte kunde göra det, få umgås lite med familjen!

Jag stod för matlagningen, så det blev min älskade quornfärslimpa med bandpasta, tsatsiki och sallad med egen dressing.


Till efterrätt blev det digestivekladdkaka med vaniljglass och varma hallon. 
 
Det var såå fint på vägen hem, och dessutom hur mycket hjortar som helst överallt, både dov och kron. Ja, jag älskar djur, haha..


Jag var svintrött när jag kom hem igår, tänkte "jag drar några game innan jag lägger mig" och piggnade självklart till vilket resulterade i att jag nu varit vaken i 33 timmar (tror jag? Min hjärna är lite avstängd). Det finns människor som klarar att vara vakna i flera dygn - jag är inte en utav dessa. Har knappt fungerat alls idag, är helt förstörd haha. Men fick väldigt underbara nyheter förut idag, så har gråtit av lycka för första gången på jag vet inte hur länge, helt magiskt♥






Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan inte du göra ett inlägg typ "10 saker att veta innan du dejtar mig"? Vore rätt skojit o läsa, tänkte om du inte mår bra o inte har inspo så kunde jag ge tips men va bara en idé, kram

Svar: Haha jo det kan jag göra, det var en kul idé! Ska försöka få ihop det idag, tack för tipset :) kram

2019-04-12 @ 08:59:09



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback