en hel del bilder med mycket skoj


2019-08-27 @ 19:35:32
Lite bilder från senaste...månaden? Ja, lite bilder jag inte orkat lägga upp förrän nu iallafall haha. Vissa bilder blir kass kvalité, men jag orkar ärligt talat inte fixa det. Enjoy.


"Sista kvällen med gänget" innan semestern tog slut, så vi tog en promenad ut till några klippor för bad, musik och lite morgan. En jäkligt fin kväll.




Passade på att ha lite stughäng med Annie & Mark innan de flyttade iväg, himla mys!

 


Min regnbågsbild blev photobombad av en mås

 


En tripp till Stockholm för att se P!nk live med bestbud & våra kära mammor. Åt även den godaste pastan någonsin, och tog en golvöl. Sånt fint som tillhör.

 


Ännu en tripp till Stockholm med bestbud, denna gång för att se Rammstein. Passade även på att träffa min moster & morbror, dricka vin och när tunnelbanan var smockfull tog vi en promenad tillbaka med hjälp av lite google maps haha (läs: jag satte på musik och dansade hem, och Lizzie åkte spark, love it)

 


Dagen därpå åkte vi och tog farväl av min älskade farfar. Fruktansvärt jobbigt och väldigt fint. ♥

 


Massa mys med älsklingar (Carro brukar skoja och säga att jag ska umgås med henne också, inte bara barnen, men titta på det där ansiktet och försök att slita er??? Helt omöjligt)

 



Lekparksmys med två favvotjejer

 



Åkte till Nyköping för att träffa fina Lena, och strosa runt i affärer med mamma. Tror vi satt i över 3 timmar på café och pratade, mysigt och välbehövligt!

 



Hunnit med en del kvällsfiske med bästa vänner. Förr avskydde jag att fiska, men nu tycker jag det är ren avkoppling. 

 


Caroline fyllde år, så jag bakade självklart en tårta. Daimmousse, syrlig hallon-vaniljkräm, färska jordgubbar, krossade oreo, chokladkrisp och strössel. Den var faktiskt himla god, särskilt med tanke på att jag improviserade alltihop haha, tycker recept är så tråkigt.

 


Liverpoolkväll med min Liverpoolvän, så vi gjorde hemmagjord pizza och sedan vaniljkladdis med chokladfrosting. Klagar inte.

 


Lite fika och babbel med Lizzie & mamma

 


Efter lite planering blev det äntligen dags att ha överraskningsfest för Jennie! Hon hade ingen aning och blev jätteglad, och vi hade så jäkla roligt. Hade så gärna velat visa er roliga gifs (speciellt vår fina shotbricka haha!) men det vill sig inte riktigt så det sket sig. Men men!

 


En härlig promenad med Natta, Caroline, hundarna och de minsta

 




Sådär, nu lär ni väl vara trötta på mig ett tag till haha. Nu ska jag gå och sätta i hårinpacking och sätta igång med maten. Trevlig kväll mina vänner!






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback