en mysigare onsdag


2019-01-30 @ 18:22:34
Fick stressa halvt ihjäl mig för att hinna med bussen till stan förut haha; lyckades lägga bort mina byxor 5 minuter innan jag skulle gå så irrade runt i lägenheten halvt hysterisk, så jäkla typiskt mig; tidsoptimist, senil och förvirrad. Undrar hur livet är för er som t.ex. inte letar efter nyckeln när ni faktiskt har den i handen, är det najs?


Hittade ny gosjacka på H&M. Har varit småkär i den ett bra tag, men har så mycket jackor så kände att jag inte behövde en till. Men när de satt ned den till 120:-, då är man ju nästintill tvungen haha..



Hade inte druckit något kaffe än idag när vi kom till cafét, så var helt lycklig när jag äntligen fick en latte haha! Vi var på Trillin (tror jag det heter? Gamla Nilssons för er som känner till Västervik), och det var riktigt mysigt.


Hur fina är inte dessa pärlor?? Vi hade en supermysig dag, bara babblade och skrattade som vanligt. Fyllt på energin lite♥


När jag kom hem från öppenvården sprang jag upp och hämtade Tom och gick en sväng, sedan har jag bara tagit det lugnt. Ska laga någon mat snart, har glömt att käka mat sedan i torsdags haha, hur ens?? Så nu är jag tvungen iallafall. Bäst jag drar igång musik och börjar direkt, annars lär jag bara glömma igen haha. 

Vad har ni gjort idag? :)






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback