lite mys


2019-07-30 @ 11:35:42
Senaste veckan har jag mått jäkligt bra och fruktansvärt dåligt; förlorade både min farfar och styvfarmor på väldigt väldigt kort tid, samtidigt som det var för mycket runtomkring och jag brakade ihop totalt. Som tur var har jag ju haft favoritgrabbarna här som fått mig på fötter igen varje gång, världens bästa<3 Men jag försöker fylla mina dagar med prat, skratt, sol och mys -fylla på energin lite. Här kommer några mysbilder från senaste veckan



I söndags var det kanonväder, så vi åkte ut och badade tills kvällningen. Helt underbart!





Lördagskvällen bjöd på pizzahäng, skratt och prat med några godingar (och cirka en miljon myggbett, hela fötterna och benen är prickiga haha...)





Tyckte jag var ett geni när jag gjorde om tvättställningen till frukostbord. När man sitter fyra stycken vid varsin dator, alla spelar och ingen vill avsluta men alla behöver äta -då får man improvisera så man kan ha frukostbordet i mitten, haha.



Jag ska slänga i mig en risifrutti, sedan ska jag gå en sväng med hunden innan jag ska försöka städa i ordning lite här hemma. Senare tror jag det blir några öl på Lizzies balkong, om vädret tillåter.

Vad hittar ni på idag? :)






Kommentarer
Postat av: Anonym

mycket penis runt dig nu, fräscht

Svar: Att ha vänner oavsett kön är fräscht, att vara en fördomsfull rövhatt är däremot jävligt ofräscht. So fuck u and have a nice day<3

2019-08-22 @ 08:17:00



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback