f r i d a y

Hallå godingar! Idag är jag på himla bra humör faktiskt, trots att min dag startade med lite mer klantigheter än vanligt (bl.a skurit mig i tummen och halkat ordentligt när jag gått ur duschen haha). Har precis gjort mig i ordning, så ska försöka torka mina kläder så jag har något att ha på mig. Sedan ska jag åka bort till Lizzie för lite girls night och utgång! Isolerar mig ju så mycket när jag mår dåligt så när jag väl är piggare vill jag passa på att träffa folk, så det ska bli jäkligt kul faktiskt! Ska försöka hålla det någorlunda lugnt iallafall, för imorgon ska jag upp tidigt och åka till släkten♥Vad ska ni hitta på idag/ikväll?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du hört att a o f ska ha barn??? Vad tkr du om de? Hahahahaha euw asså

Svar: Ja självklart, saker sprids snabbt i småstäder. Det är väl jätteroligt för dom och ett supergrattis till dom båda!

Vem skriver ens "euw"? Hur gammal är du egentligen?

Min blogg är ingen ventil för omoget hat gentemot någon, så lägg ner bara. Har ingen energi till övers för sånt här larv, väx upp förfan, det räcker.

2019-03-16 @ 21:00:51
Postat av: Anonym

Hahahaha va glad för deras skull du, vi andra oroar oss snarare för stackars ungen. Tänk hennes käft o hans näsa o hennes psykopathjärna HJÄLP HAHAHAHA

Svar: Som sagt, min blogg är ingen ventil för anonyma ynkryggars hat, så ge dig nu. Hur mår du egentligen, som måste sänka andra för att känna dig bättre? Känns det bra? Är du häftig? Är du stor nu? Skickar en styrkekram, du kommer behöva den när du inser hur miserabel du faktiskt är❤

2019-03-21 @ 08:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0