helgen genom mobilen


2019-05-20 @ 08:48:04
Min helg har varit skön; på dagarna har jag gjort lite olika och på kvällarna har jag bara umgåtts med godingar.


I fredags hade jag hundar, så gick promenader i skogen och gosade för fullt. Det var även 15 år sedan min fina morfar gick bort, så tänkte lite extra på honom såklart♥

Ja, jag är en klant som haft sönder hela knät på byxorna, och är även totalt värdelös på att sy så dom får fortsätta se ut så ett tag, haha.

 


På lördagen vaknade jag totalt genomtäppt i alla bihålor (öppna fönster + katter på bröstet = en sjuhelvetes allergi) och helt slut i kroppen. Dock hade jag haft mycket ångest under natten som höll i sig, så jag behövde bli av med den energin. Så gav mig ut och körde en halvmils intervaller, såå skönt. Men kunde knappt stå efteråt haha, slutkörd.

Btw så förstår jag alla med midjeväska nu, köpte en för att ha när jag springer och jag har fasen aldrig haft något så praktiskt. Helt frälst.

Efter dusch och ombyte åkte jag ner till stan för lite marknad och kaffe med mamma. Supermysigt som alltid!


Igår vaknade jag och kände att jag verkligen inte ville lämna sängen, så istället kom Jennie och Ludde så hade vi sänghäng hela dagen. Vi flyttade in tv:n, gosade ner oss under filtar, åt en massa gott, pratade, lyssnade musik, kollade serier och bara hade det supermysigt. En ganska perfekt söndag med andra ord!
 


Har ni haft en bra helg?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback