mobilbilder från senaste tiden


2019-05-14 @ 21:35:27
Uppdateringen är fortsatt gles, så här kommer en massa blandade vardagsbilder (och gifs) från senaste tiden.


Är väldigt originell av mig. Typ


En tripp till Göteborg med min älskade Fishbun



En massa älsklingar♥ Vilken glädje det är att få spendera dagarna med dessa sötnosar



Haha skaplig skillnad på <inget smink VS. full makeup>? På den vänstra har jag precis smörjt in mig med babyolja, inget smink alls med andra ord. Och på den högra har jag till och med målat ögonbrynen (vilket sker kanske 1 gång varannan månad, högst). I mitten bara chillar jag. Tänker att ni troligtvis finner denna information ytterst livsviktig.



Ställde ju in min födelsedag då jag ville vara ifred, så istället spenderade jag dagen ensam i stugan, iklädd otroligt komfortabla mjukiskläder. Jag målade, gick promenader, gick upp på berget en sväng, åt god lunch, lyssnade på musik och bara mådde bra. På kvällen fick jag ju även se Liverpool krossa Barcelona med 4-0, och det första jag sa var "detta är nog fan min bästa födelsedag" haha.




Mollie (även känd som drunk Yoda) njuter skapligt    /     Solig dag i stugan


Partypeople, babes and friendos. Valborg var skoj, men eventuellt lite för skoj vilket kändes dagen efter haha. Fishbun i Göteborg (igen cuz she cute). Jag & Lizzie tog första doppet 21/4, gick lika snabbt att hoppa upp på bryggan som ner i vattnet kan jag lova, det var precis askallt. 



En väldans massa väldans god mat. Allt ifrån glorifierade äggmackor till hundmatsliknande halloumi- & potatisgryta. Gudmligt gott alltihop, trots deras smått frånstötande utseende.



Lite kaffe vid vattnet så är jag rätt nöjd




Mollie & Liverpool är två saker som ytterst sällan gör mig besviken



Myslunch med ena pappan...


...och lite avkopplande fiske i regnet (och kaffe i bilen) med andra pappan
 

 
Kaffe, kulglass och Katjakaj var tre saker som gjorde denna tisdag jäkligt fint. Jag åt kokos & passionsglass, samt hallonsorbet, och rekommenderar alla att prova kombon för det var magiskt. Ta med er Lizzie och lite kaffe så blir det ännu bättre, promise.




Där har ni en massa blandade mobilbilder (och gifs) från den senaste tiden. När man sätter ihop bilder såhär så blir det ju som lite "highlights of the month", har ni tänkt på det? Det är ju rätt sällan man gör värsta collaget med bilder på när man ligger på soffan med dubbelhaka, äter frusen mango direkt ur kartongen, och Netflix för femte gången idag frågar "Är du kvar?" för att hånfullt indikera avsaknaden av aktivitet. Eller har jag fel, brukar ni göra det? Kanske borde börja med det. Å andra sidan är det många roliga saker som inte fångas på bild, så det kanske går jämnt ut. 

Ja, jag är jättetrött nu, går på överskottsenergin och babblar därför på helt meningslöst hahah... men har varit uppe sen 06 så det är ändå acceptabelt. Nu ska jag tvätta av sminket och lägga mig framför lite serie till jag däckar tror jag. Natti






Kommentarer
Postat av: Anonym

Gif:en med katten, visst är de en killes hand på huvudet? Skaffat pojkvän?;)

Svar: Ja det är min superhemliga handpojkvän, pls berätta inte för ngn, mucho top secret info:)))

2019-05-15 @ 11:41:39



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback